Türk Telekom Güvenli İnternet İptal Etme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom Güvenli İnternet İptal Etme
Türk Telekom Güvenli İnternet

Ülkemizde en fazla alt yapıya sahip olan sonradan özelleştirilen ülkemizin en büyük servis sağlayıcısı Türk Telekom diğer internet servis sağlayıcıları gibi güvenli internet hizmeti sunan şirketlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. BTK tarafından getirilen kural gereği ülkemizdeki internetin güvenli bir şekilde kullanılması amacıyla bütün internet servis sağlayıcıları güvenli internet hizmetini ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eğer sizde evinizde Türk Telekom kullanıyorsanız ve Türk Telekom güvenli internet açmak istiyorsanız aşağıda yer alan görselde bulunan kodları telefonunuz üzerinden 6606'ya göndermeniz yeterli olacaktır. Aşağıdaki profillerden dilediğiniz herhangi birini seçerek ev internetinizi kısıtlayabilir ve zararlı sitelere internetiniz üzerinden erişilmesinin önüne geçebilirsiniz. Bu sayede çocuklarınız internetin zararlı tarafından uzak duracak ve güven içerisinde internet kullanabilecektir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kısa mesaj atmak istemeyen kullanıcılar Türk Telekom online işlemler menüsüne üyelik bilgileri ile giriş yaparak güvenli internet hizmetini açabilir ve dilediği profile geçiş yapabilir. Daha sonrasında dilerseniz kısa mesaj yoluyla veya yine online işlemler menüsünden farklı güvenli internet profilleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Türk Telekom Güvenli İnternet İptal Etme

İsteyen kullanıcılar online işlemler menüsünden Türk Telekom güvenli internet kapatabilir yada dileyen kullanıcılar hangi güvenli internet paketinde olduğu fark etmeksizin telefon üzerinden GUVENLI IPTAL yazarak 6606'ya kısa mesaj atarak bütün güvenli internet paketlerini iptal edebilir.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: PALA.


Üst Alt