Türk Telekom Evden Cebi Arama Devri Başlıyor 14 Şubat / 1 Mart

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Türk Telekom’da Şubat ayında da akşam 7’den sabah 7’ye ücretsiz konuşturuyor. 14 Şubat 2010 saat 19:00’den 1 Mart 2010 07.00’a kadar her gün akşam 7’den sabah 7’ye şehir içi ve şehirlerarası aramalar ücretsiz. Üstelik GSM aramalarının da dakikası sadece 6,5 kuruş.

Kampanya Kapsamı Ve Koşulları:
• Şubat Kampanyası ile tüm bireysel (gerçek) müşterilerimiz 14 Şubat 2010 saat 19.00’dan 1 Mart 2010 saat 07:00’ye kadar her gün saat 19.00 – 07.00 saatleri arasında ücretsiz şehir içi ve şehirler arası görüşme yapabileceklerdir. Yine aynı saatler arasında yurtiçi GSM yönüne yapılan aramalar da tüm vergiler dahil 6,5 kuruş/dakika olarak ücretlendirilecektir.
• Kampanya süresince ücretsiz aramalar için 3000 dakika makul kullanım kotası uygulanacaktır. 3000 dakikanın üzerinde şehir içi ve şehirlerarası görüşmeler abonenin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir
• Kampanyadan sadece bireysel (gerçek) aboneler faydalanabilir.
• Kampanyadan faydalanmak için herhangi bir şart ve başvuru koşulu yoktur.
• Müşterilerimiz devam eden farklı kampanyalardan yararlanırken söz konusu kampanyadan da faydalanabilecektir.
• Ücretsiz görüşme hakkı sunan tarife paketlerindeki müşterilerimiz, kampanya kapsamında verilecek olan bedava dakikaları tarife kapsamındaki bedava dakikalara ilave olarak kullanılabilecektir.
• Kullanılmayan ücretsiz dakikalar 1 Mart 2010 saat 07:00 itibarıyla geçersiz olacak ve kullanılamayacaktır.
• Özel tarife ile ücretlendirilen 133; 118xy; 0900 özel servis aramaları ayrıca abonenin kendi tarifesinden ücretlendirilir.
• 3 rakamlı ve 7 rakamlı özel servis numaraları abonenin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

darülmendep

darülmendep

Üye
Türk telekoma güvenmediğim için ayrıca dedem sakat olduğu halde ttnet hesabımızı iptal etmediği için kampanyaya katılmıyorum.

arslansem

arslansem

Üye
:allalla: :allalla: :allalla:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben yaptığı her kampanyaya katıldım hiç de başım ağrımadı.Bu kampanyaya da katıldım.Bakalım faturada son durum ne olacak.Bize aylık 11 lira tel faturası geliyor normalde hiç kullanmadığımız halde bu seferde böyle gelmesi lazım..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Türk telekoma güvenmediğim için ayrıca dedem sakat olduğu halde ttnet hesabımızı iptal etmediği için kampanyaya katılmıyorum.
Aynen katılıyorum Türk firmalarında güveneceğim en son TTNET olur.Kesin bir alicengiz çekerler aman dikkatli olun

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Valla doğrusu bende güvenemiyorum neme lazım herkesin cebi var zaten durduk yerde başımız ağrımasın

izmirligenc

izmirligenc

Üye
cikmadi ki suna duzgun bi rakip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt