Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Onuda kağıt üstünde veriyorlar. Taahhüt bitmesine yakın netspeede geçebilirsin, taahhüt yok istediğin zaman çıkarsın fiyatlarıda 60-90 lira arası.Bu Türktelekom olmaz . İlk sene 36 mbs 80 liraydı şimdi 24 mbs 120 lira veriyorum. Yakında tahattüt biter . Ben vodofone'a geçer.
Yok harbiden 24 mbs görüyor.Onuda kağıt üstünde veriyorlar. Taahhüt bitmesine yakın netspeede geçebilirsin, taahhüt yok istediğin zaman çıkarsın fiyatlarıda 60-90 lira arası.
Esnafın yanında değil arkasında30 ay taahhüt ve 6 aydan sonra 98 tl ayrıca 12 tl aylık yalın internet zamazingo diye ekliyorlar. Ne kadar büyük bir kampanyaymış. Esnafın yanında olmak bu mu?
O kadarda olsun...Yok harbiden 24 mbs görüyor.
Ben vermem 12 lik paket zoraki yetiyor bir de sen kullanırsan ne yaparızKomşu bile zoraki verdi şifreyi
zaten az çekiiyo wifi
böyle komşu olmaz olsun
Hep bişiler alıp gidiyor
Parasız kullanıyom diye fazlasıyla ödettiriyo şerrreeeeffff...
Mesaj birleştirildi:
Komşu bile zoraki verdi şifreyi
zaten az çekiiyo wifi
böyle komşu olmaz olsun
Hep bişiler alıp gidiyor
Parasız kullanıyom diye fazlasıyla ödettiriyo şerrreeeeffff...
Sınırsız internet kullanıyolarBen vermem 12 lik paket zoraki yetiyor bir de sen kullanırsan ne yaparız
Paket sınırsız da hızı düşükSınırsız internet kullanıyolar
wifi sinyal genişleticiler var aslında. yani olmadı onlar kullanılabilir ama malum yasal olarak 1 abonelik başkaları ile paylaştırılamaz. işin hukukı boyutu varSınırsız internet kullanıyolar
Sende hepwifi sinyal genişleticiler var aslında. yani olmadı onlar kullanılabilir ama malum yasal olarak 1 abonelik başkaları ile paylaştırılamaz. işin hukukı boyutu var
yok canım olur mu öyle şey. alamazlar çünkü ceza olarak ortak kullanırsan bildiğim kadarıyla abonelik tarihinden itibaren 2 tarafa da eşit abonelik parası mı ne ödetiliyor diye biliyorum. en son öyleydi yanı.o yüzden risk sonuçta ama alan olursa borusuyla onundur hayırlı ıolsunSende hep
İllegalitecisin yav
Nerde illegalize bişi var.
Sen orda
Olmuyor ama böyle
[Alırlar seni bir gün ansızın
O seni alan kansızın
Vay ben o kansızın
İfadesini alırım ansızın]
{✓Yine döktürüyorum
Kafa zehir
Yine eski günlerdeki gibi✓}
şanlı ile başlaıyor gerisi sebde 64 uşak 65 van 66 yozğat 67 zonguldakson 63 mb internetim kaldı
paket bugün bitiyo
gece 12 den sonra yenilenecek
63 nerenin plakası ben biliyom
bakam sen biliyon mu @DarkredBlue61
Mesaj birleştirildi:
son 29 mb kaldı
30 mb bile kullansam
geçircekler
interneti kapatıyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?