Türk Telekom CEO’sundan eSIM açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Türk Telekom CEO’sundan eSIM açıklaması
Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, İş Dünyası Söyleşileri kapsamında koronavirüs sürecinin gidişatı ve bugüne kadar olan etkilerinin yanı sıra eSIM hakkında açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom CEO’sundan eSIM açıklaması!​

Fiziksel SIM karta ihtiyacı kaldıran ve ciddi avantajlar sunan eSIM teknolojisinin ülkemizde kullanıma sunulması merakla bekleniyordu. ‘nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayı sizlerle paylaşmış ve yakında ülkemizde kullanıma sunulacağını duyurmuştuk. Bu konudaki ilk girişim hatırlanacağı üzere Vodafone’dan gelmişti.

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, AA’nın İş Dünyası Söyleşileri adlı programına konuk oldu ve yeni nesil teknolojiler hakkında açıklamalarda bulundu. Önal açıklamasında, eSIM konusunda Türk Telekom’un hazır olduğunu ve yakında kullanıma açabileceklerini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın EBA platformu ile Sağlık Bakanlığı’nın ‘Hayat Eve Sığar’ gibi uzaktan eğitim ve sağlık uygulamalarının geliştirme ve altyapı süreçlerine katkıda bulunduk.” şeklinde konuşan Türk Telekom CEO’su, diğer teknoloji çözümleri ve eSIM ile ilgili olarak sözlerine şu şekilde devam etti:




 
Son düzenleme:
  • Cool
Tepkiler: gonyalı ve PALA.


Üst Alt