Faturasız / Faturalı Türk Telekom 2016 Ramazan Bedava İnternet Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

MzKARTAL

MzKARTAL

Üye
Ben sınırsız internete giriyorum hem saat sınırı hem de beş kuruş verdiğim yok. bide 25 lira şart koşmuş. Milleti uyutmuyorlar internetten en feyizli vakitte. herkes face de açık oluyordu geçen senelerde. neyse herkese hayırlı ramazanlar...

rewaz

Üye
Ben sınırsız internete giriyorum hem saat sınırı hem de beş kuruş verdiğim yok. bide 25 lira şart koşmuş. Milleti uyutmuyorlar internetten en feyizli vakitte. herkes face de açık oluyordu geçen senelerde. neyse herkese hayırlı ramazanlar...
Sınırsıza nasıl abone oluyor.

esokmen

esokmen

Üye
Forumdaki konunu görmeden önce yapmıştım yine de teşekkürler.

rewaz

Üye
banada aynı mesaj geldı abonelık yer ve hat bılgılerımı ıstıyorlar nasıl sacmalık zaten turk telekom hat kullanıyorum butun bılgılrım onlarda başka ne ıstıyorlar bunlar
Sırf bu istek sebebi ile onaylamadım. Bizim bilgilerimizi satacak reklam şirketlerine. Zırt pırt yerli yersiz telefon çalacak. Telekomun bu isteyi tepki çekmeliydi ama görüyorum ki herkez halinden Memnun.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Facebook ve messenger'a giremiyorum. Paketten kaynaklı mı anlayamadım. (Tapatalk'ı sorunsuz ve hızlı kullanabiliyorum.)

YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
Bu sabah 2GB tanımlandı dedi , Razaman hediyesi diye hiç bir ön koşul olmadan kendi kendine.

Üst Alt