Turk Statusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ua_yako

ua_yako

Üye
    Konu Sahibi
Turk Statusu
federasyon yaßanci futsoLcuLarin 5 yiL oynadiktan sonra turk statusunde oynama yasasini kaßuL etti...
mondragon , aureLio... vs. futßoLcuLar onumuzdeiki sezon turk statusunde oynayacakLar..!!!
VATANA MILLETE HAYIRLI UGURLU OLSUN..!

cenkozgen

cenkozgen

Üye
valla dediğin gibi hayırlı ugurlu olsun.. stratejileri de deiştirecek bu uygulama...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
aurelio turk milli takımında bile oynayabiliyo eger kendisi kabul ederse
aslında hic fena olmaz o bolgede belki bi nebze olsun yararı olabilir ama turk genclerinin onunu kapatabilir

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
Türk Milli takımında yabancı futbolcuların işi yok!

cenkozgen

cenkozgen

Üye
bence de yabancıların milli takımda yeri yok. ama bi de su var.. milli takımı zamanında yabancı hocalar calıştırdı..bu bana hep garip gelmiştir..Allah tan son zamanlarda bu huylarından vazgeçtiler sürekli Türk hocalar oluyor takımın basında..

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
bizim yararımıza calısıp bizim bayragımız altınta yarısacaksa calısacaksa bence hic bi sorun yok
misal atletizmde elvan nereli daha dier spor dalarında bi suru ornek war voleybolda bisey hanikoglumu ne olse bisi war daha niceleri...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
ben kendi oyuncularımızla bi yerlere gelinmesi taraftarıyım.

cenkozgen

cenkozgen

Üye
iyi de abi dediğin doğru olmakla birlikte sonucta basarıyı kazannın kimliğinde türk yazıyor ama sen de ben de biliyoruz ki o basarı bi türk evladının basarısı deil...paradoks....

hidayet

hidayet

Üye
Türk oyuncular maç kazanırsa ben Türkiye kazandı derim
başkalarının sayesinde gelen galibiyetler hiç gelmesin daha iyi

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
elvan basarılı oldugunda yada dier yabancı sporcular branslarında basarılı oldugunda sevinmiyomusunuz
sahsen ben seviniyorum ama herkesin kendi fikri tabiki

yitik savaşçı

Üye
Türkiye'de doğmuş, büyümüş, TC kimliğine sahip Türk, Kürt, Ermeni, Laz, Çerkez, Gürcü vs. vatandaşlarımız ile Avrupa'ya işçi olarak gitmiş Türk vatandaşlarının çocukları oynayabilir milli takımımızda... Kulüp menfaati için Türkleştirilmiş futbolcular değil...

jeacona

jeacona

Üye
bencede yabancılar oynamamalı

perfectlover

Üye
Almanya'da bu mantık yüzünden futbolda ikinci sınıf ülke durumuna düştü. Sonuç ne oldu? Asamoah, Alman Milli Takımı'nda. Kim inanır Alman olduğuna?

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
aurelio ve mondragon ve dier oyuncular turk statusunde oynayamıyacak bugun hurriyette yazıyodu!!!

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Aurelio'ya Türk vatandaşlığı!

Türk Milli Takımı'na çağrılabilecek yabancı futbolcuların vatandaşlığa geçişlerinde süre kısıtlaması aranmayacak.

Futbol Federasyonu, dün Beylerbeyi Tesisleri'nde yaptığı toplantıda 2005-06 sezonunu tescil etti. Toplantıda, Türk vatandaşlığına geçen yabancı futbolcuların durumunun masaya yatırıldığı açıklandı. Buna göre Türk vatandaşlığına geçmek isteyen yabancı futbolcular, ilk vatandaşlık başvurularından 5 yıl sonra yerli sıfatıyla ligde ter dökebilecek. Fakat Türk Milli Takımı'na çağrılan yabancıların, Türk vatandaşlığına geçişlerinde süre kısıtlaması aranmayacak, Bakanlar Kurulu'ndan onay çıkması beklenecek.

Örneğin Brezilya Milli Takımı'nda oynamayan F.Bahçeli Aurelio, Türk vatandaşlığına başvurur, Bakanlar Kurulu'ndan onay çıkar, Milli Takım'a da çağrılırsa ligde yerli sayılacak. Daha önce kendi milli takımlarında oynayanlar başvurudan 5 yıl sonra yerli sayılacak ama milli formayı giyemeyecek.

kaynak: sabah

ahanda haberi buldum eger aurelioyu fatih terim cagırısa turk olacak yoksa 5 yıl daha beklesin gutbolu bırakırken olabilir

emere

Üye
gerçekten çok iyi oldu bu doğruysa

ocu77

ocu77

Üye
adamlar zaten Türkiye ye gelir gelmez şişkebap,hamam ve lokum ile tanışıp bir süre sonra bülbül gibi Türkçe konuşmaya başlıyorlar..biz olsak 40 diil 80 dereden su getirttirir bu ecnebi ülkeler....

fbcagdas

fbcagdas

Üye
milli takımı bırakında fener ozaman bir yıldız daha alabilir.tabi bu gs için gecerli degil çünkü paranız yok sizin

ABC

ABC

Üye
o kadar yetenekli Türk genci var aurelio'nun alınması saçma olur,zaten fatih hoca da almaz bence fbcagdas sana bi sey demiyoruz bile yine bi fener-galatasaray kavgası olmasın

Quattro

Quattro

Üye
Yok artık okadarda değil Aurelio nun milli takımda ne işi varya veya mondragon un...:confused: Babası yada annesi türk olsun, türkiyede hiç yaşamamış olsa bile hatta türkçe bile konuşmasın binevi tamam milli takımda olur ama türkiyeyle alakası olmayan adamların ne işi var allah aşkına kaıl var mantık var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...