Bilgisayar oyunu çok oynayan arkadaşlar abdyi bu kadar gözünüzde büyütmeyin.
Sonuçta onlar oyunlarında abd'yi büyük göstermeye çalışıyor değil mi?
Bilgisayar oyunu çok oynayan arkadaşlar abdyi bu kadar gözünüzde büyütmeyin.
Sonuçta onlar oyunlarında abd'yi büyük göstermeye çalışıyor değil mi?
Yahu şu yakıştırmalarınîz gerçekten çok komik ve sadece amerika değil rusya çin ıngiltere hindistan (Şimdi hindistanı bilmeyen bir cahil çıkıp dalga geçecek) bizden daha güçlü objektif olmayı neden beceremiyorsunuz anlamadım
Ben zaten sadece abd içın yazmstim o yorumu![]()
Şuan tamamen objektif olarak yorum yazıyorum; Türkiye askeri gücü beş para etmez, Tamam mı?

güvercin uçurdum Ömer...bİRaz sert olmadı mı abi![]()
güvercin uçurdum Ömer...

objektif olmayı neden beceremiyorsunuz anlamadım

Anıl biz değil demiyoruz ki kardeşim...Abiler ben açıklık getircem şimdi:Eğer dünyada silah denen bişey olmasaydı muhtemelen Çin lider olurdu ama çinin bu kadar çok nüfüsu olmasaydı eminim ki Türkiye SüperGüç olurdu ama ne yazıkki silah denen bişey var ve şuan süpergüç amerika
Yok ben konuyu tam okumadım ama konu başlığında öyle yazıyor bende konuyu açana dedim zaten.
- - - Eklendi - - -
Anıl biz değil demiyoruz ki kardeşim...
Peyki!Yok ben konuyu tam okumadım ama konu başlığında öyle yazıyor bende konuyu açana dedim zaten.

Şuan tamamen objektif olarak yorum yazıyorum; Türkiye askeri gücü beş para etmez. Tamam mı?

Allah rızası icin şu konuyuda kilitleyin Gınaa geldi
- - - Eklendi - - -
Konuyu kapatmak için siyasi mesaj yazam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Abiler ben açıklık getircem şimdi:Eğer dünyada silah denen bişey olmasaydı muhtemelen Çin lider olurdu ama çinin bu kadar çok nüfüsu olmasaydı eminim ki Türkiye SüperGüç olurdu ama ne yazıkki silah denen bişey var ve şuan süpergüç amerika

Şuan tamamen objektif olarak yorum yazıyorum; Türkiye askeri gücü beş para etmez. Tamam mı?
Haydar'ım sanırım mesajın mahiyetini anlamamışsın...PC nın başını oturmuşsun bunları yazıyorsun, canın namusun emniyetdemi bir kontrol et ailenden birileri ölmüş olabilir
yazık vallahı yazık siz burada rahat edesiniz diye vatan sağ olsun diye daha dün iki tane şehit verdik
PC nın başını oturmuşsun bunları yazıyorsun, canın namusun emniyetdemi bir kontrol et ailenden birileri ölmüş olabilir
yazık vallahı yazık siz burada rahat edesiniz diye vatan sağ olsun diye daha dün iki tane şehit verdik
Bartu, Haydar benim mesaja atfen öyle yazdı, konuya hitaben değil sanırım...Mesajı pek anlayamamışsın ama bu olayın konumuzla ne alakası var Allah aşkına...Dün 2 şehit vermişiz Allah rahmet eylesin o silahı uzatanların da eli kırılsın lakin şehit vermemiz ile en güçlü askeri birliğe sahip olduğumuz çok çok farklı şeyler...