Türk Silahlı Kuvvetleri Dünyanın En kuvvetli Ordusudur...

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence de.

codblackops2

codblackops2

Üye
Bilgisayar oyunu çok oynayan arkadaşlar abdyi bu kadar gözünüzde büyütmeyin.
Sonuçta onlar oyunlarında abd'yi büyük göstermeye çalışıyor değil mi?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Zaten asıl sorun tek bir devlet değil.Daha önce olduğu gibi -ki bir savaş esnasında yeniden olacaktır- belirli devletlerin birlik olması ve bizim ortada kalmamız...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Yahu şu yakıştırmalarınîz gerçekten çok komik ve sadece amerika değil rusya çin ıngiltere hindistan (Şimdi hindistanı bilmeyen bir cahil çıkıp dalga geçecek) bizden daha güçlü objektif olmayı neden beceremiyorsunuz anlamadım

codblackops2

codblackops2

Üye
Yahu şu yakıştırmalarınîz gerçekten çok komik ve sadece amerika değil rusya çin ıngiltere hindistan (Şimdi hindistanı bilmeyen bir cahil çıkıp dalga geçecek) bizden daha güçlü objektif olmayı neden beceremiyorsunuz anlamadım

Ben zaten sadece abd içın yazmstim o yorumu :kotu:

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
Allah rızası icin şu konuyuda kilitleyin Gınaa geldi :zong:

- - - Eklendi - - -

Konuyu kapatmak için siyasi mesaj yazam :ehe :ehe :ehe :ehe :ehe :ehe :ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şuan tamamen objektif olarak yorum yazıyorum; Türkiye askeri gücü beş para etmez. Tamam mı?

lolaman

lolaman

Üye
Abiler ben açıklık getircem şimdi:Eğer dünyada silah denen bişey olmasaydı muhtemelen Çin lider olurdu ama çinin bu kadar çok nüfüsu olmasaydı eminim ki Türkiye SüperGüç olurdu ama ne yazıkki silah denen bişey var ve şuan süpergüç amerika

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
objektif olmayı neden beceremiyorsunuz anlamadım

:zzz:

- - - Eklendi - - -

Abiler ben açıklık getircem şimdi:Eğer dünyada silah denen bişey olmasaydı muhtemelen Çin lider olurdu ama çinin bu kadar çok nüfüsu olmasaydı eminim ki Türkiye SüperGüç olurdu ama ne yazıkki silah denen bişey var ve şuan süpergüç amerika
Anıl biz değil demiyoruz ki kardeşim...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Şuan tamamen objektif olarak yorum yazıyorum; Türkiye askeri gücü beş para etmez. Tamam mı?

Buda olmadı :)

- - - Eklendi - - -

Allah rızası icin şu konuyuda kilitleyin Gınaa geldi :zong:

- - - Eklendi - - -

Konuyu kapatmak için siyasi mesaj yazam :ehe :ehe :ehe :ehe :ehe :ehe :ehe :ehe

Bnm konumuda kapattırdınız :'(

- - - Eklendi - - -

Bu yoruma katılıyorum mesela :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

PC nın başını oturmuşsun bunları yazıyorsun, canın namusun emniyetdemi bir kontrol et ailenden birileri ölmüş olabilir

yazık vallahı yazık siz burada rahat edesiniz diye vatan sağ olsun diye daha dün iki tane şehit verdik

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
PC nın başını oturmuşsun bunları yazıyorsun, canın namusun emniyetdemi bir kontrol et ailenden birileri ölmüş olabilir

yazık vallahı yazık siz burada rahat edesiniz diye vatan sağ olsun diye daha dün iki tane şehit verdik
Haydar'ım sanırım mesajın mahiyetini anlamamışsın...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Mesajı pek anlayamamışsın ama bu olayın konumuzla ne alakası var Allah aşkına...Dün 2 şehit vermişiz Allah rahmet eylesin o silahı uzatanların da eli kırılsın lakin şehit vermemiz ile en güçlü askeri birliğe sahip olduğumuz çok çok farklı şeyler...

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mesajı pek anlayamamışsın ama bu olayın konumuzla ne alakası var Allah aşkına...Dün 2 şehit vermişiz Allah rahmet eylesin o silahı uzatanların da eli kırılsın lakin şehit vermemiz ile en güçlü askeri birliğe sahip olduğumuz çok çok farklı şeyler...
Bartu, Haydar benim mesaja atfen öyle yazdı, konuya hitaben değil sanırım...

Üst Alt