Türk Silahlı Kuvvetleri Dünyanın En kuvvetli Ordusudur...

Sponsorlu Bağlantılar

FeC!

FeC!

Üye
Adam Turk ama objektif turk :oke:

Yalnız Haarp olayı biraz ucuk cok takmayın bence :)

kraldost

kraldost

Üye
ordumuz kuvvetli olsa ne yazar komutanlarımız ileri gelenlerimiz korkak olunca?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ordudan bahsediyoruz askerleri patır patır gitti Irakta.Bi sniperlı adam vardı o bile günde onlarca Amerikan askeri indirdi.
Madem o kadar güçlü niye asker yolladı Irak'a?
Basar dı dügmeye yollardı Irak'a demokrasiyi !
Tabiki güçsüz demiyoruz donanma çok çok iyi olabilir ama haarpmıs zihin kontrolüymüs fazla korkutmuslar sizi.
Amerika isterse milyonlarca uçak gemi silah üretsin,Amerikanın genlerinde yok savasıp almak onların genleri kahpelikle çalısır dalavereyle is yapar onlar.Hiç aklınız alıyo mu Amerika ordu yolluycak saglam bi ülkeye gidin savasın diycek o yankilerde savasçak düsünmek bile komik oluyo anca filmlerde izliyoruz.Atom atar bilmem ne yapar baskasına ama Türkiyeye karsı sıkar biraz o elindekileri kullanmak !

FeC!

FeC!

Üye
Juba vardı. Efsane keskin nişancı. Adamı bir turlu bulamadılar. Öldürdüğü amerikan askerinin hatti hesabıyok. Elini kolunu bagladı amerikanın adam.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Juba vardı. Efsane keskin nişancı. Adamı bir turlu bulamadılar. Öldürdüğü amerikan askerinin hatti hesabıyok. Elini kolunu bagladı amerikanın adam.

Bahsettigim kisi o zaten.Zihin kontrolü ona islemedi sanırım adam video bile çekiyodu kafa saglam yani :dry:

FeC!

FeC!

Üye
Harbiden youtube da vardı. :d: tam bi manyak.

ismail

ismail

Üye
bence türk ordusu gayet iyi :D
Ben objektif olamam :D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ordudan bahsediyoruz askerleri patır patır gitti Irakta.Bi sniperlı adam vardı o bile günde onlarca Amerikan askeri indirdi.
Madem o kadar güçlü niye asker yolladı Irak'a?
Basar dı dügmeye yollardı Irak'a demokrasiyi !
Tabiki güçsüz demiyoruz donanma çok çok iyi olabilir ama haarpmıs zihin kontrolüymüs fazla korkutmuslar sizi.
Amerika isterse milyonlarca uçak gemi silah üretsin,Amerikanın genlerinde yok savasıp almak onların genleri kahpelikle çalısır dalavereyle is yapar onlar.Hiç aklınız alıyo mu Amerika ordu yolluycak saglam bi ülkeye gidin savasın diycek o yankilerde savasçak düsünmek bile komik oluyo anca filmlerde izliyoruz.Atom atar bilmem ne yapar baskasına ama Türkiyeye karsı sıkar biraz o elindekileri kullanmak !

H.A.A.R.P a inaniyoruz diye bir şey söylemedim
Petrol almak için. girdiği yere bomba atsın yani ha?
Hala anlayamadınız

- - - Eklendi - - -

bence türk ordusu gayet iyi :D
Ben objektif olamam :D

Buradaki bir çok kişi gibi :D

- - - Eklendi - - -

Ben amerikayı savunmuyorum sadece gücü hakkında bilgi veriyorum
Aslında olay sadece amerikadan da ibaret değil Rusya Çin hindistan
Yahu Suriyeye dokunamadık bile.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dokunmamak gerekiyo bölgenin söz sahibi biziz gün geçtikçe de bu hakimiyet artıyo yırtınması gerekenler onlar :ok2:
Sıkıyosa uçak düsürmek yerine savas açsınlar.
İsrail küçük bi koltuk hizası yüzünden özür diledi bizden.Bu islerde özür dilemek savası kaybetmekten beterdir biline.
Canı savas çekenler kal of dati oynasın.Türkiyeyi savasa sokup geri götürmeye gücleri yetmez.
Amacın msülümanları birbirine vurdurmak oldugu belli.Amerika'nın yeni oyunu Esed.
İsrail yeteri kadar basarılı olup ilerleyemedi bölgede yani maşa Suriye.

İste görün süper güç Amerika'nın o orduları silahları dururken bir sürü maşa kullanıyor o ordularda anca sizin gibileri korkutmak için kullanılıyor.Gizli silahlar olması gereken seyler haarp olur nükleer bombalar olur bunlar gizli projeler olması gerekirken bugün en uyduruk blog sayfalarında bile konusu geçiyor? Amacın korkutmak sindirmek oldugu belli degil mi daha?
Biz de okuyoruz Türkiye'nin de gizli silahları var deniliyo Erbakan ve Türkes de bazı silahlardan bahsetti.
Tubitak olsun,aselsan olsun bunlarda yıgınla proje var.(Cirit adında füze dünyada esi benzeri yok deniyo ne kadar dogru bilinmez,Atak helikopteri,Hürkus adında egitim uçagı ve bunlar gibi tank ve gemi alanında da) tv kanalları çekmeye gittiginde konusamayız diyolar bizimkiler ama masalah Amarıka buna benzer projelere belgesel çekiyo
:dry:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Nükleer güç gizli bir güç değil onu geç zaten
H.A.A.R.P da sızdırılmış en azından izlediğim belgesellerde öyle söyleniyor
Türkiyenin gizli silahı var diyorsun
Tarihinde bir icat bile yapamayan
Günümüzde uçağın nasıl yapıldığı belli iken Kendi başına bir uçak bile yapamayan
Nerdeyse bütün uçak helikopter vs. Amerikadan alan Bir Ülkenin mi GIZLI SILAHI VAR ? BOSVERSENE YA.

Bu arada şu da çok acı adamlar yıllar önce yapmışlar helikopter vs.
biZimkiler daha yeni yapıyor birde tv kanalını sokmuyor komik.

varrick

varrick

Üye
Amerika korkagin teki anca nuukler felan kullanirlar :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Dünyanın ilk ve tek lazer güdümlü füzesi..

Atak,Anka,Hürkus,Altay,Cirit,heybeliada bunları arsatırmakta fayda var.Hepsi motorundan yazılımına yerli.
Bunları tasarlayıp üretebilen yani dısarda almayan 5-10 ülke arasında Türkiye de var.Bu bir ordu isi degil teknoloji isi.Japonya bile Amerikaya hala muhtaç ordu olarak bakarsak.
Ayrıca dünyada savası geç yolcu uçagı yokken Nuri Demirağ 1938 de dünyanın ilk yolcu uçagını üretti Nu.D 36

Biraz arastırmak gerekli kafadan sallamakla olmuyor bulusu yok diye.Ama yine vatanından bisey beklemeyen küçük gören kisiler tarafından bu uçak siparis aldıgı gün tes asamasında düsürülüyor.Komplo,sabotaj.
Defalarca olumlu test sonrasında üretilen uçak siparis veren ülkelerin gözü önünde düsürülünce siparisler geri çekliyor sonra Natoya üyelik falan hayal oluyor bu firma ve uçaklar !

FeC!

FeC!

Üye
İlk lazer gudumlu fuze mi? Emin miyiz?

- - - Eklendi - - -

Bir de motorlar yerli degil diye biliyorum. Ayrıca Leopard tanlarını biz uretmiyoruz.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İlk lazer gudumlu fuze mi? Emin miyiz?

- - - Eklendi - - -

Bir de motorlar yerli degil diye biliyorum. Ayrıca Leopard tanlarını biz uretmiyoruz.

Tanklar Altay

FeC!

FeC!

Üye
Şimdi baktım cirit vikipedide ilk lazer gudumlu helikopter fuzesi olarak geciyor. Ama Agm-114 Hellfire ne oluyor onu anlamadım. :hmmm

- - - Eklendi - - -

Resimdeki leopard da ondan dedim. Bir de leopard2 Next Generation var. Turk gelistirmesi.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Şimdi baktım cirit vikipedide ilk lazer gudumlu helikopter fuzesi olarak geciyor. Ama Agm-114 Hellfire ne oluyor onu anlamadım. :hmmm

Bilemiyorum agır zırhlı yada hafif zırhlı olarak bakıp farklı sınıflandırabilirler belki :bilmm

- - - Eklendi - - -

Tankın adı Ataydır resim karsımıs olabilir :oke:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bnm konu kilitlendi buradan devam edelim

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bana göre Türkiye'nin ordusu gerçekten çok güçlü bir ordu ama en güçlü ordu olduğunu iddia etmek bana göre yanlış.En güçlü ordu olsa bile daha önce Osmanlıya karşı olduğu gibi günümüzde de bize karşı -şuan olmasa bile bir savaş anında- bir devlet birliği olduğunu düşünüyorum.Bu durumda bize amerika, avrupa gibi yalancı dostlar yerine tarih boyunca yakın olduğumuz gerçek dostlar lazım ki bunlar batıda değil doğudalar...

Üst Alt