Türk Öğrencilere Sınavsız Üniversite

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kartalizmaster

Üye
    Konu Sahibi
Türk Öğrencilere Sınavsız Üniversite
Yurtdışında üniversite eğitimi artık ülkemizde de bir alternatif çözüm olmaktan çıkıp, pek çok öğrenci için öncelikli hedef olmaya başladı. Avrupa üniversitelerinin uluslararası tanınırlığı, Türkiye’ye yakınlığı ve sağladığı yabancı dil avantajı Türkiye’den öğrenciler için en önemli tercih sebebi oluyor.
Avrupa'nın en yüksek standartlı üniversiteleri arasında olan ve YÖK tarafından da onaylanan Bulgaristan üniversiteleri Türkiye’den öğrencilerin de gözdesi durumunda.


Türkiye’den öğrencilerin eğitimi almak için Türkiye'de üniversite sınavını kazanmaları da gerekmiyor. Bulgaristan’da eğitim alabilmek için yalnızca lise diploması yeterli. Adaylar lise diploması ve not dökümlerini Studyplus 'e göndererek bulgaristan üniversitelerine kayıtlarını yaptırabilir, potansiyellerine, yeteneklerine ve ideallerine en uygun bölümde eğitim alabiliyorlar. Gelişmiş veya Avrupa Birliği üyesi olan Bulgaristan'da, Tıptan Diş hekimliğine, Psikolojiden İşletmeye, Mühendislikten Mimarlığa, Hukuktan Kaptanlığa kadar geniş bir yelpazede eğitim almak mümkün.


Ekonomik Fiyatlarla Kaliteli Eğitim
, 200-300 yıllık köklü eğitim geçmişi olan üniversiteleri ile çok kaliteli bir eğitim sunuyor. Eğitim ücretleri Türkiye'deki vakıf üniversiteleri ile kıyaslanınca hemen hemen 3'de veya 4'de biri seviyesinde.

Ortalama 1.900-6.000 Euro (4.000 – 12.500 TL civarında) Bir çok üniversitesi dünyanın en iyi üniversiteleri listesinde ve Diplomaları hem Avrupa Birliği Ülkelerinde geçerli hem de Türkiye'de. Bu da öğrencilerin mezuniyetten sonra Diplomalı işsizlerden biri de ben olur muyum korkularına çare oluyor.

Cazip Yaşam ve Makul Giderler
Bulgaristan'da genel olarak yeme- içme, konaklama, ulaşım gibi yaşam giderleri Türkiye'dekinden çok daha ucuzdur. Birçok üniversite öğrencilerine yurt imkanı sunuyor.

Geniş ulaşım ağı ile şehir içi ve şehirler arası ulaşım çok kolay ve uygun fiyatta. Tüm şehirlerinde toplu taşıma gece geç saatlere kadar çalışıyor. Ülkemize uzaklığı ise sadece 2 saat. Genel olarak yemekleri damak tadımıza uzak değil, ayrıca pek çok restoranı, marketi, kasabı, alışveriş merkezleride bulunuyor


Bu üniversitelerde eğitim almak isteyen öğrencilerin tek yapması gereken şey, lise transkriptleri ile Studyplus Yurtdışı Eğitim'e başvurmalarıdır.
Firmaya 0212 236 59 92-93 ve internet adresinden ulaşabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
635
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
624
Haydar
Haydar
Cevap
5
Görüntüleme
934
x-scarface


Üst Alt