"Türk Milli Takımında yer almak benim için güzel olur"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Marco Aurelio, ailesiyle birlikte Türkiye'de mutlu olduğunu ifade ederek, takımının menfaati için vatandaş olma teklifini kabul edeceğini açıkladı.
Vatandaşlık işlemlerine başlamak için, sarı-lacivertlilerin diğer yabancı oyuncularından daha erken Türkiye'ye dönen Aurelio, Özel Acıbadem Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinden önce yaptığı açıklamada, kendisinden istenen belgeleri beraberinde getirdiğini bildirdi.

Vatandaşlık başvurusu için kulübünün kendisini yönlendirmesini beklediğini belirten Aurelio, ''Ben ve ailem Türkiye'de olmaktan her zaman mutluluk duyduk. Türkiye'yi seviyoruz. Milli takımda yer almak benim için güzel bir şey olur'' diye konuştu.

Sağlık kontrollerinin ardından da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, konuyla ilgili şunları söyledi: ''Bu konu hakkında çok fazla söylenecek bir şey yok. Önemli olan Fenerbahçe için ne olacağıdır. Fenerbahçe için iyi olacaksa vatandaşlık teklifini kesinlikle kabul edeceğim. Benim ve Fenerbahçe için güzel olan neyse o olacak.
Türk milli takımı iyi bir ekip ama burada adım adım gitmek gerekiyor. İlk önce Türk olma işlemleri tamamlansın, ondan sonra milli takım aşamasına geçeriz.''

''KAÇAN ŞAMPİYONLUĞUN ÜZÜNTÜSÜNÜ HALA YAŞIYORUZ''

Aurelio, geçen sezon kaçırdıkları şampiyonluğun üzüntüsünü hala yaşadıklarını söyledi.

Yeni sezonda daha iyi çalışıp şampiyon olabilmenin çok önemli olduğunu kaydeden Brezilyalı futbolcu, ''Geçen sezonki tatsız olay hala akıllarda. Benim için dün gibi zaten. Çok üzüldüm ve mutsuz oldum'' diye konuştu.
Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında başarılı olmasının kendisini çok mutlu edeceğini ifade eden Aurelio, ''Bu sezon arkadaşlarımızla birlikte bunu gerçekleştirmek için uğraşacağız'' dedi.

Fenerbahçe'ye teknik direktör adayları konusunda Scolari ve Parreira'nın adının geçtiği hatırlatılması üzerine Aurelio, ''Bu konu hakkında söyleyecek fazla bir şeyim yok. Scolari olsun Parreira olsun hepsi iyi teknik direktörler. Fenerbahçe için en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun'' şeklinde konuştu.
Fenerbahçeli futbolcu, vatandaşı Nobre'nin Beşiktaş'a gitmesiyle ilgili bir soruya da , ''Marcio iyi bir futbolcu. Fenerbahçe kesinlikle yokluğunu hisedecektir'' dedi.

Aurelio, ülkesinde evinin soyulmasıyla ilgili olarak da, ''Daha kötüsü olabilirdi. Bugün eşim ve benim sağlıklı olmamız daha önemli. Kötü bir olay atlattık'' şeklinde konuştu.

Tatil nedeniyle bir süredir görmediği arkadaşlarıyla hastanede buluşan Aurelio'ya takım arkadaşları, evinin soyulması nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
severim aurelio yu oynamalı bence milli takımda.

kikaksk

kikaksk

Üye
yabancı oyuncuya milli takımda HAYIR bu ülkede futbolcumu kalmadı ki yabancı oynucak aslan gibi türk evlatları var...

Caine

Caine

Üye
bende oynamasına karşıyım. bence o mevkide görev bekleyen cok türk genci var ve istemem şahsım adına ;)

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
tahminimce turk olması icin bi macta oynatılcak sonrada alınmaz bi daha heralde!

jöly

Üye
adı üstünde milli takım yani ne işi var onun bizim o kadar yetenekli ve sıralarının gelmesini bekleyen futbolcularımız varken :ah: çok istiyorsa gitsin kendi ülkesinin milli takımında oynasın :cooll:

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Oynasın Bari Fenerde Bi Yabancı Statüsünden Kurtulur Zaten Milli Takımda Onun Kadar iyi aynı mevki oyuncusuda yok. karsı deilim ben

Salihyet

Salihyet

Üye
Karşı değilim çünkü eğer mevkisini hak ediyorsa oynar eğer daha iyisi var diyip F.Terim oynatmazsa yapacak bişey yok.

cllgr

cllgr

Üye
milli takımda oynamasına karşıyım,yeterince milli takımda görev alacak futbolcu var.toplama sporcularla kurulan takım zaten milli olmaz.bu başka spor dallarındada var,türk sporunun gelişmesine zarar verir bence.bunun gibi 11 tane yabancıdan gelme milli takımı temsil ediyor düşünsenize bizde bunlara türk milli takımı diyeceğiz.

Caine

Caine

Üye
jöly' Alıntı:
adı üstünde milli takım yani ne işi var onun bizim o kadar yetenekli ve sıralarının gelmesini bekleyen futbolcularımız varken :ah: çok istiyorsa gitsin kendi ülkesinin milli takımında oynasın :cooll:
zaten kendi ülkesinin takımına alsalardı emin ol ki ne türkiyeye gelir nede bizim takımda oynamaya tenezzül ederdi :ehe:

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
oynasin bence

gknky

gknky

Üye
oynamasın bencede

LionHeart

LionHeart

Üye
walla arkadaşlar bu olaya şu açıdan bakmak lazım İsviçre Kubilay Türkyılmaz'ı kendi milli takımında oynattı. Almanya'da Mehmet Scholl'u oynattı ve Hamit ile Halil Altıntop kardeşleri de oynatmak istedi ayrıca.
Bence oynamalı... Bu takıma kim faydalı olursa o oynamalıdır!!!

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Önce kendi ülkemizdeki yetenekleri keşfedelim; yabancıları alırız sonra..

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
yillardir kendi ulkemizdeki yetenekleri kesfetmeye calisamiyormuyuz zaten?
olmuyor ama cikmiyor iste..

ua_yako

ua_yako

Üye
bende oynamasina karsiyim ne oLe yaa elin ßrasiLyaLisi geLcek kendi zevki için ßisim TurK miLLi takimimizda oynayacak !... oynatmak isteyen varsa iLk once ßi turkiyedeki ve diger uLkeLerde oynayan LejyonerLerimizi gormesini tavsiye ederim !..

canturk

canturk

Üye
genclerın önunu acmak lazım

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Fenerli arkadaşlar kendi çıkarları uğruna Brezilyalı bu futbolcunun milli takımımızda oynamasını istiyorlar. Fakat şunu yanlış biliyorlar ki Aurelio'nun Türk statüsünde oynayabilmesi için milli olması gerekmiyor. :ah:

UndeRqRo.uNd

Üye
ya bu adamlar fener bir yabancı daha fazl oynatsın diye Türk oluyorlar başka sebebi mi var.

adamın amacında ne milli takımda oynmak ne de bu vatana fayda sağlamak olduqunu düşünüyorum.

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
simdi aurelionun mevkisinde tugaydan sonra guzel oyuncu cıkmadı cıkan oyuncularda selcuk huseyin falan yani sahsen aurelio da selcukdan falan ii
neden oynamasımn o mevkide bnm sahsi gorusum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt