:D
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Konu Sahibi [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Fake yi geç bot olduğundan şüpheleniyorum Genişletmek için tıkla ... iyice saçmaladınız abicim
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Fake yi geç bot olduğundan şüpheleniyorum Genişletmek için tıkla ... iyice saçmaladınız abicim
Mesut Aktaş Emekli Yönetici INSERTER' Alıntı: iyice saçmaladınız abicim Genişletmek için tıkla ... oooooooooo hoş geldin
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Konu Sahibi Antony Stark' Alıntı: Her gün belli saatlerde girmeye programlanmış Genişletmek için tıkla ... okuldan çıkınca giriyorum ne var bunda?
Antony Stark' Alıntı: Her gün belli saatlerde girmeye programlanmış Genişletmek için tıkla ... okuldan çıkınca giriyorum ne var bunda?
Masquerain Üye Demek istediği gayet iyi anladım.Zamanında bunu bende çok düşünüyodum ama bıraktım düşünmeyi artık
Gulu Gulu Kapalı Hesap The Schook' Alıntı: teorine kurban büyük insan, yüce kişilik. Genişletmek için tıkla ... Bu kimdi
Baydırman Moderator Patronun Patronu' Alıntı: Bu kimdi Genişletmek için tıkla ... eski bir kanaat önderi..
Baydırman Moderator C.I.A.' Alıntı: Yazık.. Ülke nereye gidiyor Genişletmek için tıkla ... bindik bi alamete gidiyoz bi yerlere
C.I.A.' Alıntı: Yazık.. Ülke nereye gidiyor Genişletmek için tıkla ... bindik bi alamete gidiyoz bi yerlere