Türk kızı ve diyer ülke kızları arasında ki farklar?

Elektr0

Üye
hatta evlenmek istedigi erkeğin evlenme teklifini bbeklemesinler kendileri evlenme teklifi etsin gitsinler 4 adet araba lastigi alsınlar tek taştan iyidir hemde ucuz... bu baya bir rahatlatıcı oldu

man20

Üye
öle kızlardan bende nefret ediorum. insanı bunaltırlar ya.

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Yabancı kız Nutella'dır.Türk kızı fiskobirlik fındık ezmesi.

Konu Sahibi
Erkekler 1-2 çeşittir ama kızların standartı olmaz

Elektr0

Üye
öle kızlardan bende nefret ediorum. insanı bunaltırlar ya.

naza ne gerek var hem sevgili olmak istiyorsun hem istemiyorsun ben böle durumlarda çileden çıkıyorum geneki hiç sevgilim olmadı iyikide kabul etmemişler şuan çok manyakkk derece de rahatım yav

man20

Üye

naza ne gerek var hem sevgili olmak istiyorsun hem istemiyorsun ben böle durumlarda çileden çıkıyorum geneki hiç sevgilim olmadı iyikide kabul etmemişler şuan çok manyakkk derece de rahatım yav
bence o kızlar şimdilik böleler 25-26 yaşına geldikleri zaman evlilik psikolojisi olacağı için bu kıskançlık ve tripleri baya azaltırlar gibime gelio.

Tepkiler: Elektr0
    Konu Sahibi

Yeri gelince sende naz yaptığında dengeleyici oluyor ozaman aklı başına geliyor

Elektr0

Üye
bence o kızlar şimdilik böleler 25-26 yaşına geldikleri zaman evlilik psikolojisi olacağı için bu kıskançlık ve tripleri baya azaltırlar gibime gelio.

olabilir evde kalma korkusu düzeltior ama iş işten geçiyor

- - - Eklendi - - -

Yeri gelince sende naz yaptığında dengeleyici oluyor ozaman aklı başına geliyor

Erkeklerin yapısında naz yapmak yoktur yav istesem bile yapamam ya olur yada error

Konu Sahibi

olabilir evde kalma korkusu düzeltior ama iş işten geçiyor

- - - Eklendi - - -

Erkeklerin yapısında naz yapmak yoktur yav istesem bile yapamam ya olur yada error
cem yılmaz vardı kadınlar ve erkekler diye bir canlandırması
hep o aklıma gelir,kadınlar kıvırır ama erkekler yalan söyleyemez

man20

Üye
cem yılmaz vardı kadınlar ve erkekler diye bir canlandırması
hep o aklıma gelir,kadınlar kıvırır ama erkekler yalan söyleyemez
kızlar yalan söleme konusunda uzmandır (büşralara ders çalışmaya gidiom babacım gibi... )

man20

Üye
ama böyle olmamızın nedeni siz erkekler (babam dahil ). kızlara herşeyi yasak koyuyolar bizde yalan sölemek zorunda kalıoruz. bölece zamanla uzmanlaşıyoruz. hayat erkeklere güzel valla istedikleri zaman çıkıp dolaşıyorlar yalan sölemek zorunda kalmıolar

- - - Eklendi - - -

bitmedi o büşralar snde bu konuda uzmansın %100
inkar etmiorum

Elektr0

Üye

olmadı ama biz sizin iyiliginizi düşünüyoruz... iti var kopugu var kız başına olmaz gece gece dışarlarda aferim babana ... + olarak inkar edemezsin zaten bisss yalancuu

Konu Sahibi
Aslında rahat olan kızlarda vardır