Türk Futboluna Tarihi Bir Leke Daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Türk Futboluna Tarihi Bir Leke Daha
Dün yargı kararlarını umursamayan bir federasyon, bugün de Raul Meireles’in cezasını 4 maça düşürerek bu kez kanıtları hiçe saymıştır.

Hakem raporlarına rağmen yapılan bu indirim, yalnız kamu vicdanına değil, sporda adaleti sağlamakla görevli hakemlik müessesesine de vurulmuş büyük bir darbedir.
...
Futbolda şiddet ve saldırganlığın ortadan kalkması, her şeyden önce kurumlarına duyulan güvenle sağlanabilir. Oysa bu karar ile Türk spor dünyasına, bir kez daha keyfi bir idarenin gölgesi düşmüş, futbol tarihimize yıllarca üzerimizden atamayacağımız bir leke daha sürülmüştür.

Bu vahim uygulama ile mevcut Federasyon asli görevini yerine getirme kabiliyetini ciddi şekilde yitirmiştir.

Galatasaray Spor Kulübü

• Beğen
Tepkiler: gss_adnan

ka_za

ka_za

Üye
Eger tükürme yok diyosan hakem yalancıdır diyip hakemi mi cezalandıracan böyle saçmalık mı olur

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Elmander in cezası Fenerbahce maçı öncesi kaldırılırken, Fatih Terim in geçen sene ki cezası halen uygulanmazken, caner in haksız kırmızı kartı olduktan sonra kara leke olmaz, susarsiniz ...
Şimdi ise açıklama yaparsınız ... :)

Ciddiyetten uzak ve komik bir açıklama olmuş bir kez daha Galatasaray yönetiminden ...

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve El~PisToLeRo
onurca06

onurca06

Üye
fenerbahçeyi 3-2 kazandığımız Süper Kupa maçında Engin Baytar'a 11 maç ceza veren tahkim kurulu meirelesi neden es geçti çünkü adam dünyanın gözü önüne geldi c.ronaldo bile tweet atmış tff karşısına almak istemedi uefayı.

olayın özeti;

meireless tükürdü tahkim yaladı; bravo tff !!!

• Beğen
Tepkiler: boyabatlı
gss_adnan

gss_adnan

Üye
fenerbahçeyi 3-2 kazandığımız Süper Kupa maçında Engin Baytar'a 11 maç ceza veren tahkim kurulu meirelesi neden es geçti çünkü adam dünyanın gözü önüne geldi c.ronaldo bile tweet atmış tff karşısına almak istemedi uefayı.

olayın özeti;

Burası Türkiye adalet lafta var sadece

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

olayın özeti;

Nasıl bir mantık senin ki yahu .
Tff uefa yı karşısına almadı diyorsun . Tükürük görüntülerini adamlara sunarsın al kardeşim bunlar kanıtı dersin adamlar ağzını açamaz .
Senin ülkenin tahkim kurulu izledi 5 saat toplantı yaptı ve tükürük olmadığına kanaat getirdi.
Gelmişsin yok uefa yok ronaldo bilmem ne...
Harbiden komik oluyor.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Elmander in cezası Fenerbahce maçı öncesi kaldırılırken, Fatih Terim in geçen sene ki cezası halen uygulanmazken, caner in haksız kırmızı kartı olduktan sonra kara leke olmaz, susarsiniz ...
Şimdi ise açıklama yaparsınız ... :)

Ciddiyetten uzak ve komik bir açıklama olmuş bir kez daha Galatasaray yönetiminden ...

bu yazıya tamamen katıkıyorum , aynısını ben de yazacaktım.

alaStar

alaStar

Üye
Elmander cezasını çekti fatih terimde çekti siz neyin kafasındasınız yahu :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: gss_adnan
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bariz tükürme olduğu var ki futbolcu kırmızı kartı görüp hakemle yakın temastan sonra uzaklaşırken bizzat hakem yüzünü siliyordu :ünlem:

Niye sildi hakem yüzünü? Terledi mi? Yağmur mu yağıyordu? :bilmm

Bariz tükürme var bence :bilmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Direkt tükürmese de konusma sırasında tükürmeye yelteniyo ben öyle gördüm yüzünü silicek kadar da bisey yok ayrıca.
Ben bu duruma degil bu duruma sebep olan 1 dk öncesindeki pozisyondayım hala.Bu adam derbi yükünü kaldırcak bi hakem degil.

[video=youtube;kuAnZVbSRvk]http://www.youtube.com/watch?v=kuAnZVbSRvk[/video]

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Direkt tükürmese de konusma sırasında tükürmeye yelteniyo ben öyle gördüm yüzünü silicek kadar da bisey yok ayrıca.
Ben bu duruma degil bu duruma sebep olan 1 dk öncesindeki pozisyondayım hala.Bu adam derbi yükünü kaldırcak bi hakem degil.

derbi yükünü kaldırabilecek bi hakem değilmi :kop:boşunamı fifa kokartı var avrupada maç yönetiyor

• Beğen
Tepkiler: onurca06
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
alaStar

alaStar

Üye

Bütün yorumcular iyi yönetti dedi onu napıcaz :ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
biz onun işini biliyoruz 11 maç aldı hakeme saldırdı meireles yuvarlak işareti yaptı yüzüne tükürdü 4 maç cezaya indi adalet bumu

onurca06

onurca06

Üye

Nasıl bir mantık senin ki yahu .
Tff uefa yı karşısına almadı diyorsun . Tükürük görüntülerini adamlara sunarsın al kardeşim bunlar kanıtı dersin adamlar ağzını açamaz .
Senin ülkenin tahkim kurulu izledi 5 saat toplantı yaptı ve tükürük olmadığına kanaat getirdi.
Gelmişsin yok uefa yok ronaldo bilmem ne...
Harbiden komik oluyor.

aynı tahkim kurulu 12 maç cezayı onaylamıştı hatırlıyorsun di mi ? neden aziz konuşunca ceza indirime gitti. tff bazı şeyleri göze alamıyor.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Beyler Burası Forum Ve kurallar Var Sakin

• Beğen
Tepkiler: onurca06
onurca06

onurca06

Üye
Beyler Burası Forum Ve kurallar Var Sakin

Pardon kardeşim kusura bakma, mesajımı silmişsin, herhangi bir hakarette bulunmamıştım ama :hmmm sadece insanlar karşılarında ergen birisi varmış gibi konuşuyor ondan canım sıkıldı biraz

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici

Pardon kardeşim kusura bakma, mesajımı silmişsin, herhangi bir hakarette bulunmamıştım ama :hmmm sadece insanlar karşılarında ergen birisi varmış gibi konuşuyor ondan canım sıkıldı biraz

Şikayet butonu Var Kardeşim Şikayet edin Mesajı Gerekeni Yapalım.

• Beğen
Tepkiler: onurca06 ve Kingmortall
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...