ben bu şekilde sürekli tüm sitelerden sınırsız indirme yapıyorum
Kontor falan gitmiyor.Beyin bedavaArkadaşlar premiumize.me sitesine üye olun. Telefon numaranızla onaylayarak 1 haftalık sınırsız birçok siteden premium hakkı kazanıyorsunuz buna turbobit lititbit vs dahil. Bir hafta sonra başka bir hesap açın yine sms ile onaylayınben bu şekilde sürekli tüm sitelerden sınırsız indirme yapıyorum
Kontor falan gitmiyor.

Aynı numaradan çok hesap açılıyor mu?Biz çılgın Türkler![]()

Eğer olmazsa arkadaşının falan numarasından gönderiver
Bir de tarayıcınıza uygun eklentiyi indirmeniz gerekiyor. Ben chrome kullanıyorum. Eklentiyi indirdikten sonra kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın. Birde ' Choose Mode ' kızmı var orayı ' Auto-Mode ' yapın tamamdır.Sürekli başka numara lazım onun içinEvet numarayı 1 haftalık sınırsız premium için istiyorlar zatenEğer olmazsa arkadaşının falan numarasından gönderiver
Bir de tarayıcınıza uygun eklentiyi indirmeniz gerekiyor. Ben chrome kullanıyorum. Eklentiyi indirdikten sonra kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapın. Birde ' Choose Mode ' kızmı var orayı ' Auto-Mode ' yapın tamamdır.
Beyin bedava![]()
![]()
Aynı numaradan çok hesap açılıyor mu?![]()
Hayır ben 7-8 seferdir aynı numaramdan alıyorum.Sürekli başka numara lazım onun için
bit'e turbo takmışlarturbo bit ne

bit'e turbo takmışlar![]()

bit'e turbo takmışlar![]()