Cadillac34
Üye
-
Konu Sahibi
-
İşlemciyi takip eden programları deneyin. Ben öyle programları pek kurmuyorum driver boosterden indirip bırakıyorum. sizde öyle yapın bence.Laptop soğutucu fayda etmiyor. Bir ara güncelleştirmeleri yaptım ama düzeldi ama yine işlemci ısınıp kasmaya başladı. Sonrasında kapanıyor.
Bir de Intel Rapid Storage Technology sürümü var acaba ondan yapabilir mi?
Driver Booster program mı? Güvenli mi? Ben sürücüleri Samsung Update'ten güncelliyorum.İşlemciyi takip eden programları deneyin. Ben öyle programları pek kurmuyorum driver boosterden indirip bırakıyorum. sizde öyle yapın bence.
Harici soğutma var Thermaltake marka. Ama işlemci sol üstte klavyenin altında kaldığı için soğutucu soğutmuyor. Harici soğutucunun fanı da ortada.Altına Harici Soğutma İçin Fan Al.Laptop Sonuçta Isınması Doğal.
Pcyi Formatlamayı Dene.Dediğim Gibi Laptop Isınması Doğal Fakat Kapanıyorsa Yolunda Gitmeyen Bişeyler Var Demektir.Başta Format At Garantisi Dolduysa İçini Açıp Temizle Olmazsa Tozlanmiş Olabilir.Ekran Kartının Sıcaklığına Filan Baktınmı Peki? "Speccy" Kurup Bir Göz At.Driver Booster program mı? Güvenli mi? Ben sürücüleri Samsung Update'ten güncelliyorum.
Harici soğutma var Thermaltake marka. Ama işlemci sol üstte klavyenin altında kaldığı için soğutucu soğutmuyor. Harici soğutucunun fanı da ortada.
Bilgisayarı açıp fan temizliği biraz cesaret istiyor. Samsung bilgisayarlarda kolay kolay bilgisayarı açıp kafana göre tamir yapamıyorsun.Pcyi Formatlamayı Dene.Dediğim Gibi Laptop Isınması Doğal Fakat Kapanıyorsa Yolunda Gitmeyen Bişeyler Var Demektir.Başta Format At Garantisi Dolduysa İçini Açıp Temizle Olmazsa Tozlanmiş Olabilir.Ekran Kartının Sıcaklığına Filan Baktınmı Peki? "Speccy" Kurup Bir Göz At.
Sürücüler İle Alakalı Bişey Değil SorununBilgisayarı açıp fan temizliği biraz cesaret istiyor. Samsung bilgisayarlarda kolay kolay bilgisayarı açıp kafana göre tamir yapamıyorsun.Fanı görene kadar bütün parçayı söküyorsun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu sürücüyü kursam acaba düzelir mi? Bir eksik o kalmış. Sonuçta Intel'in sürücüsü.
İşlemci ile alakalı ama bu Intel'in sürücüsü. Ve yeni çıkan işlemcilerde (i5 ve i7) bu sürücü var.Sürücüler İle Alakalı Bişey Değil Sorunun
Olmazsa 4 Fanlı Seriler Filan Var Onlardan Al Yani Şu Alta Koyulan Soğutucularİşlemci ile alakalı ama bu Intel'in sürücüsü. Ve yeni çıkan işlemcilerde (i5 ve i7) bu sürücü var.
Evet benimki de alttan açılmıyor. Videodaki R580 serisi ve benim aynı serilerden.
Dedimya 4 Noktadan Soğutan Sogutucular Mevcut Onları Dene Olmazsa.Sorunun İşlemci Isınması İse Başka Bir Alternatif Yok Ya Cihazı Yüke Bindirmeyeceksin yada Başka Bir Şekilde Cihazi Soğutacaksın.Normalde OC vs Yoksa yada İşlemci Hava Kanalları Tıkatılmadıysa Isınmaması Geerek O Kadar.En Azından 70 80 Derecede Sabit Kalması Gerek.Oyuna Girip Bakarmısın Kaç Dereceye Kada rÇıkıyor PC.İsmini Verdiğim Program İle BakDedim ya; harici soğutucu zaten var ama fayda etmiyor.
Güvenli. Samsung uygulamaları yükleyince bilgisayara sanki yavaşlıyor gibi o yüzden hiç bilgisayarıma onları kurmadım bile yada psikolojik olabilir ben öyle zannediyorum.Driver Booster program mı? Güvenli mi? Ben sürücüleri Samsung Update'ten güncelliyorum.
Harici soğutma var Thermaltake marka. Ama işlemci sol üstte klavyenin altında kaldığı için soğutucu soğutmuyor. Harici soğutucunun fanı da ortada.
Bir ara düzelmişti ve Windows Update otomatikte olmasına rağmen güncelleştirmeleri yüklememiş, elle yükledim.Güvenli. Samsung uygulamaları yükleyince bilgisayara sanki yavaşlıyor gibi o yüzden hiç bilgisayarıma onları kurmadım bile yada psikolojik olabilir ben öyle zannediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?