_CHiLeKesH_
Üye
not:italya'da bayanların kot pantolon giymesi ve tecavüze uğraması halinde suclu için ceza hafifletici bir unsur bunu dikkate alın zaten mantık aynı mantık teshir olan yerde
alıcıda olur...
o reklamda anlatılmak istenen şey aynen sudur;nasıl açılmış bir seker kendini cezb ediyor dikkat çekiyor ve her türlü şeye maruz kalıyor örneğin sinek konması kapalı olsa sinek onu fark etmeyecek dolayısla sinek konmayacak böylece eylem olmayacak. bu bağlamda kapalı bir bayan toplumda dikkat çekmeyecek ve taciz olmayacak yada az olacak olay aynen budur.
not:italya'da bayanların kot pantolon giymesi ve tecavüze uğraması halinde suclu için ceza
hafifletici bir unsur bunu dikkate alın zaten mantık aynı mantık teshir olan yerde
alıcıda olur...
çelişkikler çelişkiler çelişkiler ...
nedir? çelişki olan?
Evt çarşıda bir avrat geçiyor alt üst modern ... kafalar 90 derece dönüyor.. ne iş ?yanı sızde ewetmi diyorsunuz başı açık kadına daha çok erkek sarkar oylemi
zaten kimsenin kemseyi zorlaya yada başak bişekilde örtmeye çalıştığı yok. Reklamın amcı korunanla korunmanyanın arasındaki farkı anlatabilmek. artık " anlayana sivrisinek saz anlamaya davul zurna az" ^^cahil kimse yoktur sadece mantık ve kültür farkı olur şahsen ben acık giyinmiş değilde kara carşaflı bi kadın gördüğüm zaman daha çok dikkatli bakıyorum acaba nasıl rahat ediyor nasıl nefes alıyor die
tabiki kapalı olan hanımlara saygım sonsuz ama özgür bir ülkede yaşıyorsakta herkesi zorla örtemezler ve kımsenınde beynını yıkayamazlar ayrıca benım en başta da anneaneme saygım sonsuz...
buda benım son yorumum ii forumlar herkese....
Bu konuları müslümanlıkla bağdaştırmamız bir hata bizde müslümanız.Allah kapanmamızı emretmiş ama kapanmayan insanlar müslümanlıktan çıkarılsın diye bir emir yok.
Bu konuların gündeme gelmesi başlıca hata.İnsanları zıt kutuplara çekmek ve huzursuzluk yaratmak istiyorlar.Ve başarıyorlar.
Ayrıca at gözlüğü falan takmış değiliz.Allaha şükür olan biteği görüyoruz ve farkındayız.Bencede bu kültür ve yaşam tarzı meselesidir.
(Not:Türbanlı olanlara kültürsüz gibi bir ifade söz konusu değildir.)
İyi formlar..
Bu konuları müslümanlıkla bağdaştırmamız bir hata bizde müslümanız.Allah kapanmamızı emretmiş ama kapanmayan insanlar müslümanlıktan çıkarılsın diye bir emir yok.
Bu konuların gündeme gelmesi başlıca hata.İnsanları zıt kutuplara çekmek ve huzursuzluk yaratmak istiyorlar.Ve başarıyorlar.
Ayrıca at gözlüğü falan takmış değiliz.Allaha şükür olan biteği görüyoruz ve farkındayız.Bencede bu kültür ve yaşam tarzı meselesidir.Ayrıca böyle bir reklamla bu tarz konu gündeme gelmiş ya ne diyim ben.
(Not:Türbanlı olanlara kültürsüz gibi bir ifade söz konusu değildir.)
İyi formlar..
zaten kimsenin kemseyi zorlaya yada başak bişekilde örtmeye çalıştığı yok. Reklamın amcı korunanla korunmanyanın arasındaki farkı anlatabilmek. artık " anlayana sivrisinek saz anlamaya davul zurna az" ^^
cahil kimse yoktur sadece mantık ve kültür farkı olur şahsen ben acık giyinmiş değilde kara carşaflı bi kadın gördüğüm zaman daha çok dikkatli bakıyorum acaba nasıl rahat ediyor nasıl nefes alıyor die..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?