Haluk. Üye Kurali ihlal edecek değil ya? - - - Eklendi - - - ADINI BİLMEDİĞİMDEN KULLANICI ADINI YAZDIM NE BU ATAR?
Kurali ihlal edecek değil ya? - - - Eklendi - - - ADINI BİLMEDİĞİMDEN KULLANICI ADINI YAZDIM NE BU ATAR?
Metin137 Üye Haluk.' Alıntı: Ben seninkinden bakip neden yazayim ki 10'larca online oyun biliyorum. Wolfteamda oynadiğim bi oyun. Senden bakmadim :d Genişletmek için tıkla ... ışte bende fantastikten bakmadım yani bunu anlatmaya çalışıyorum - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Kurali ihlal edecek değil ya? - - - Eklendi - - - ADINI BİLMEDİĞİMDEN KULLANICI ADINI YAZDIM NE BU ATAR? Genişletmek için tıkla ... sadece biraz canım sıkıldı kaç dakkadır bekliyorum soruyu
Haluk.' Alıntı: Ben seninkinden bakip neden yazayim ki 10'larca online oyun biliyorum. Wolfteamda oynadiğim bi oyun. Senden bakmadim :d Genişletmek için tıkla ... ışte bende fantastikten bakmadım yani bunu anlatmaya çalışıyorum - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Kurali ihlal edecek değil ya? - - - Eklendi - - - ADINI BİLMEDİĞİMDEN KULLANICI ADINI YAZDIM NE BU ATAR? Genişletmek için tıkla ... sadece biraz canım sıkıldı kaç dakkadır bekliyorum soruyu
Haluk. Üye hackermet' Alıntı: ışte bende fantastikten bakmadım yani bunu anlatmaya çalışıyorum - - - eklendi - - - sadece biraz canım sıkıldı kaç dakkadır bekliyorum soruyu Genişletmek için tıkla ... hmm. K.b kardeşim ben ondan baktin demedim. Onun oyununu yazmişsin dedim yani tesadüf.
hackermet' Alıntı: ışte bende fantastikten bakmadım yani bunu anlatmaya çalışıyorum - - - eklendi - - - sadece biraz canım sıkıldı kaç dakkadır bekliyorum soruyu Genişletmek için tıkla ... hmm. K.b kardeşim ben ondan baktin demedim. Onun oyununu yazmişsin dedim yani tesadüf.
TheLastWarrior Üye o kadar çok yorum yazdınız ki cevaplar kayboldu muhtemelen cevapları arıyordur kayahan
Haluk. Üye TheLastWarrior' Alıntı: o kadar çok yorum yazdınız ki cevaplar kayboldu muhtemelen cevapları arıyordur kayahan Genişletmek için tıkla ... ARARKEN KAYBOLDU
TheLastWarrior' Alıntı: o kadar çok yorum yazdınız ki cevaplar kayboldu muhtemelen cevapları arıyordur kayahan Genişletmek için tıkla ... ARARKEN KAYBOLDU
Metin137 Üye TheLastWarrior' Alıntı: o kadar çok yorum yazdınız ki cevaplar kayboldu muhtemelen cevapları arıyordur kayahan Genişletmek için tıkla ... küçük kargaşa için kusura bakmayın hakkımızı arıyorduk ikimizde
TheLastWarrior' Alıntı: o kadar çok yorum yazdınız ki cevaplar kayboldu muhtemelen cevapları arıyordur kayahan Genişletmek için tıkla ... küçük kargaşa için kusura bakmayın hakkımızı arıyorduk ikimizde
Haluk. Üye HackerMet' Alıntı: küçük kargaşa için kusura bakmayın hakkımızı arıyorduk ikimizde Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Bİ ÖNCEKİ SAYFADA CEVAPLAR
HackerMet' Alıntı: küçük kargaşa için kusura bakmayın hakkımızı arıyorduk ikimizde Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Bİ ÖNCEKİ SAYFADA CEVAPLAR
Fantastik20 Üye Haluk.' Alıntı: - - - Eklendi - - - Bİ ÖNCEKİ SAYFADA CEVAPLAR Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - ben mobilden giriyorum
Haluk.' Alıntı: - - - Eklendi - - - Bİ ÖNCEKİ SAYFADA CEVAPLAR Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - ben mobilden giriyorum
Haluk. Üye Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 1 misafir) Haluk., HackerMet+ ABİ ADAM KONUDA DEĞİL MESAJ ATIN ŞUNA - - - Eklendi - - - Fantastik20' Alıntı: - - - Eklendi - - - ben mobilden giriyorum Genişletmek için tıkla ... EE?
Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 1 misafir) Haluk., HackerMet+ ABİ ADAM KONUDA DEĞİL MESAJ ATIN ŞUNA - - - Eklendi - - - Fantastik20' Alıntı: - - - Eklendi - - - ben mobilden giriyorum Genişletmek için tıkla ... EE?