Kayahan14 Üye Konu Sahibi Soruyu sorduktan sonra verdin cevabı ayrıca katılım konusuna bak bir daha neden 10dk erken sormuşum
Haluk. Üye boschyı ben söylemiştim - - - Eklendi - - - Lg yisöylemeyi de düşünmüştüm - - - Eklendi - - - sıradaki soru 21:15 de di mi?
boschyı ben söylemiştim - - - Eklendi - - - Lg yisöylemeyi de düşünmüştüm - - - Eklendi - - - sıradaki soru 21:15 de di mi?
x-scarface Üye Haluk sana gereksizlerde bir konu açalım sorularını orda sor konuda kalabalık ediyorsun takibi zor oluyor kardeş. Soru o saatte evet.
Haluk sana gereksizlerde bir konu açalım sorularını orda sor konuda kalabalık ediyorsun takibi zor oluyor kardeş. Soru o saatte evet.
Haluk. Üye x-scarface' Alıntı: Haluk sana gereksizlerde bir konu açalım sorularını orda sor konuda kalabalık ediyorsun takibi zor oluyor kardeş. Soru o saatte evet. Genişletmek için tıkla ... Özür dilerim.
x-scarface' Alıntı: Haluk sana gereksizlerde bir konu açalım sorularını orda sor konuda kalabalık ediyorsun takibi zor oluyor kardeş. Soru o saatte evet. Genişletmek için tıkla ... Özür dilerim.
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Arasım 1 puanın sahibisin 5 araba markası sayın - - - Eklendi - - - Yada 4 marka sayın - - - Eklendi - - - Bu arada allah herkesin orucunu kabul etsin
Arasım 1 puanın sahibisin 5 araba markası sayın - - - Eklendi - - - Yada 4 marka sayın - - - Eklendi - - - Bu arada allah herkesin orucunu kabul etsin
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Mücom olmadı hem 4 sayacaksınız kabul etmiyorum - - - Eklendi - - - Hiçbirini
Kayahan14 Üye Konu Sahibi 3 puan - - - Eklendi - - - Ahmete haksızlık oldu ama cevaplarsa 2–2 paylaşıcaksınız