TuneWiki v0.02.169 S60v5 SymbianOS9.4 "Gen-Next Iphone Social Media Player"(12.05.10)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
TuneWiki v0.02.169 S60v5 SymbianOS9.4 "Gen-Next Iphone Social Media Player"(12.05.10)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: balyoz61, vahset44, SeKo_75 ve 4 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler :good:

Dosyalar Eklendi

:türkiye1:

ibrahimsinik

Üye
Kardes sertifikalandırdım ancak yınede hata veriyor

sekoda9

Üye
bu program ne işe yarıyor?

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
muzık calar dınledıgın muzıgı youtube ızleyebılırsın sarkı sozunu gorebılırsın turkce dahıl bır cok radyoyu dınleyebılırsın dınledıgın sarkıyı kımlerın dınledıgını harıta uzerınden ogrenebılırsın

e_r_EN

e_r_EN

Üye
internet radio özelliğini kullanmak istediğimde hata alıyorum bağlantımla ilgili acaba sorun nedir fikri olan var mı (vodafone kullanıyorum vodafone live ve vodafone internet ile denedim ikisinde de hata veriyor)

Εthnic

Εthnic

Üye
internet radio özelliğini kullanmak istediğimde hata alıyorum bağlantımla ilgili acaba sorun nedir fikri olan var mı (vodafone kullanıyorum vodafone live ve vodafone internet ile denedim ikisinde de hata veriyor)

birde boyle dene bakalim...
ayarlar== hedefler==internet==vodafone internet==secenek==gelismis ayarlar==dns ayarlarini soyle gir...
ilkine== 208,067,222,222
ikincisine==208,067,220,220
ben boyle yapinca oldu... denemenin bir zarari yok.. hem olmasa bile en azindan bu dns ayari ile youtube u acabilirsin...

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

vahset44

Üye
Mükemmel bir program. N97 de internet radyolarını dinlemek için birebir. (tabii wifi varsa ) Yotube da girebiliyorsunuz. Ayrıca Winamp taki online radyolar aynen burada da var ve çok güzel çalışıyor. Binlerce radyo dinleyebiliyorsunuz. Radyoları dinlerken çalan parçanın albüm kapağını ve şarkı sözlerini otomotik olarak gösteriyor. Programı ilk açtığınızda bir dakikanızı bile almayan bir kayıt olayından sonra kullanabilirsiniz.

e_r_EN

e_r_EN

Üye
birde boyle dene bakalim...
ayarlar== hedefler==internet==vodafone internet==secenek==gelismis ayarlar==dns ayarlarini soyle gir...
ilkine== 208,067,222,222
ikincisine==208,067,220,220
ben boyle yapinca oldu... denemenin bir zarari yok.. hem olmasa bile en azindan bu dns ayari ile youtube u acabilirsin...

teşekkürler arkadaşım işe yaradı daha önce google dns adresini denedim olmadı open dns ile çalıştı tşk (öss nedeniyle geç yazdım cevabı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt