TuneWiki s60v5 signed iphone medya oynatisinin symbian versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
selamun aleyküm programı kurdum girişde üye olmamı üye olrken bağlantı geldi turkcell wap ı sectim olmadı bu işlemi sadece 1 kereye mahsus yapacaksa (internete bağlanmayı) wlan çeken bir yerde açiyim programı yardımcı olrmsnz?

Εthnic

Εthnic

Üye
selamun aleyküm programı kurdum girişde üye olmamı üye olrken bağlantı geldi turkcell wap ı sectim olmadı bu işlemi sadece 1 kereye mahsus yapacaksa (internete bağlanmayı) wlan çeken bir yerde açiyim programı yardımcı olrmsnz?

arkadasim sadece bir kere uye oluyorsun.. fakat eger proyu sadece muzik calar icin kullanacaksan ayarlardan network yerini no data olarak secersen programi actiginda uye girisi istemiyecektir yok eger internet uzerinden radyo dinliyeceksen giris yapmalisin..

--------------- Ekleme ---------------

sey pardon network degil data usage yazan yeri no data olarak sececeksin

arkadasim programda sorun yok sorun senin baglanti ayarlarinda olsa gerek... yeni bir baglanti noktasi ile dene ornegin; vodafone internet, vodafone live veya vodafone wap gibi.

zivistan kardeşim,turkcell kullanıyorum;normalde wap gerektiren bütün uygulamaları rahatlıkla çalıştırabiliyorum ama tunwikiyi bütün bağlantı opsiyonlarını kullanmama rağmen çalıştıramıyorum.Bu arada yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim.:bilmm

evet haklisin bende sebeke baglantisi uzerinden radyo dinlemeye calistigimda ayni hatayi aldim demekki sadece wifi kullanirken ise yariyor. bilmedigim konularda fazla atip tutmayi sevmedigim icin konu hakkinda bigi sahibi olan arkadaslardan yardimci olmalarini rica ediyorum..yardimci olamadigim icin uzgunum....

niksarli1979

niksarli1979

Üye
Teşekkürler arkadaşım

tpcü1212

tpcü1212

Üye
telefonumda çalıştırmayı başardığım ilk medya player teşekkürler..

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
teşekkürler

ttgg

ttgg

Üye
teşekkürler..

miracsaglam

Üye
ben NOkia 5230 Kullanıyorum uyarmı ?

grot78

Üye
süper bi program. nokia nın kendi müzik çalarından çok daha kaliteli. şarkı sözlerini anında bulması ise on numara olmuş :) sanki ses de arttı gibi. paylaşım için teşekkür ederim.

Εthnic

Εthnic

Üye
süper bi program. nokia nın kendi müzik çalarından çok daha kaliteli. şarkı sözlerini anında bulması ise on numara olmuş :) sanki ses de arttı gibi. paylaşım için teşekkür ederim.

gule gule kullan...

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

marco2000

Üye
arkadaşlar bende aynı şekilde devamlı bağlantı sorunu yaşıyorum. radyoları dinleyemiyorum mesela son versiyonların tamamında aynı sorunu yaşıyorum. lütfen yardım. çünkü program gerçekten çok güzel...

JayJayyy

Üye
helal paylaşım budur işte.sağol.

marco2000

Üye
bağlantı sorununu çözen yok mu ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya wirelessis işe yaramıyo boşuna kotam gitti:cigara::halay1::halay1::halay1::halay1::halay1::halay1::halay1::halay1::halay1::halay1::halay1::halay1::halay1::halay1::halay1::züü::züü::sahan::sahan::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak::birak:

ultrar@p

Üye
Teşekkürler..

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
dostum klavyene saqlık

By Y@VUZ