Tuncay Şanlı 1 yıllığına Fener'e geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Tuncay Şanlı 1 yıllığına Fener'e geliyor
Tuncay Şanlı'nın 9 milyon Euro olan bonservis ücreti 7 milyon Euro'ya çekildi. Tuncay, kiralık olarak Fener'e geliyor.

Middlesbrough bölge gazetelerinden Evening Gazzette, Tuncay'ın Premier Lig'de oynamasının zor olduğunu iddia etti. Milli futbolcumuzun İngiltere'de takım bulamadığı ve ülkeden ayrılmasının an meselesi olduğu belirtlirken, 9 milyon euro bonservisi 7'ye kadar çeken Boro'nun, Tuncay'ı Fenerbahçe'ye bir yıl kiralık vermeyi teklif edeceği iddia ediliyor.

kaynak: (Sabah)

arven_005

arven_005

Üye
oyuncu kiralamada bonservis ödenmiyo diye biliyorum ama çok gereksiz bi transfer olacak uğur boral'ın arkasında carlos değilde vederson oynasa tuncay ın yaptığı işin iki katını yapar

Salihyet

Salihyet

Üye
Sol kanat geldi bile :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bunu da tutturamadılar :)

arslansem

arslansem

Üye
Baktılar Tuncay daha anlaşamadı kimseyle :ehe

chakır66

chakır66

Üye
severdim keratayı niye gittiki:bilmem:

Mebuchadnezzar

Üye
Baktılar Tuncay daha anlaşamadı kimseyle :ehe

varmı tuncay gibi bir futbolcun ardaya mi benzetiyorsun tuncay'i arda napio bi maç iyi oynuyo bi maç sahada yürüyo tuncay öylemiydi oynayamasa bile koşuyodu takımı ateşliyodu bi bakıyorsun defansta bi bakıyorsun forvette bazıları gibi sahada yatmıyo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
varmı tuncay gibi bir futbolcun ardaya mi benzetiyorsun tuncay'i arda napio bi maç iyi oynuyo bi maç sahada yürüyo tuncay öylemiydi oynayamasa bile koşuyodu takımı ateşliyodu bi bakıyorsun defansta bi bakıyorsun forvette bazıları gibi sahada yatmıyo
katılıyorum kardeşim..

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bence yalan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...