Tuncay dönerse F.Bahçe'ye gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tuncay dönerse F.Bahçe'ye gelecek
Premier Lig'de Stoke City forması giyen Tuncay'ın Şanlı'nın takımdaki geleceği 7 Aralık'ta belli oluyor.









Milli futbolcunun menajeri, Hakan Özlü, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, Stoke City yöneticileriyle gelecek hafta Salı günü bir toplantı yapacağız. Ne olacağını bilmiyorum. Tuncay, son zamanlarda bazı maçlarda oynadı; ama bizim elbette bir takım kaygılarımız var" dedi.
STOKE CITY'DEN AYRILMASI YÜKSEK OLASILIK
İngiliz basını, Tuncay'a Wigan Atletic ve West Bromich'in talip olduğunu yazmıştı. Tecrübeli futbolcu, bedelli askerlikten yararlanabilmek için bir süre daha yurtdışında devam etmek istiyor; ancak Stoke City'den ayrılmasının yüksek bir olasılık olduğundan bahsediliyor; çünkü menajer Tony Pullis ile yıldızı bir türlü barışmadı. Bu nedenle bu sezon çok az forma şansı buldu.
16 MAÇTA 7 KEZ FORMA GİYDİ, SADECE 3'ÜNDE 11'DE YER ALDI
Tuncay, Premier Lig'de geride kalan 15 haftada 7 maçta oynadı; bunların sadece 2'sinde 11'de başladı. Bir lig kupası maçında da forma giyen ve 11'de başlayan Tuncay Şanlı bu maçlarda 2 gol kaydetti. Toplamda 474 dakika süre aldı.
TÜRKİYE'YE DÖNERSE, FENERBAHÇE'DE OYNAYACAK
Türk takımlarının da gündemine gelen Tuncay Şanlı'nın Türkiye'ye dönmesi durumunda Fenerbahçe'den başka bir takımda forma giymeme düşüncesini koruduğu öğrenildi.

Tuncay Şanlı'nın Stoke City ile sözleşmesi 2012 yılının Haziran ayına kadar devam ediyor. Bonservis bedeli ise 6 milyon 250 bin Avro olarak güzüküyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt