Tümer Beşiktaştan Ayrılırsa?...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Tümer Beşiktaştan Ayrılırsa?...
<span style="color:#FF0000">Tümer Beşiktaş&#39;tan ayrılırsa?...</span>

Fortis Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe&#39;yi yenerek kupayı müzesine götüren Beşiktaş&#39;ta, kulüp asbaşkanı Kıvanç Oktay, aldıkları kupanın son iki yılda çektikleri acılara değdiğini söyledi.

Lig TV&#39;de programa katılan Oktay, Fenerbahçe maçına çok iyi başladıklarını ve 2-0 öne geçtiklerini belirterek, &#39;&#39;Son dakikalarda sıkıntı çektik. Galibiyet sevincini bile yaşayamadık. Maalesef son iki yıl ıstıraplı oldu. Fenerbahçe karşısında da son 15 dakika geçmek bilmedi. Yenilen goller moral bozukluğu yarattı ama tişörtlere yazdığımız gibi, zafere inanmıştık&#39;&#39; diye konuştu.

Oktay, maçın penaltılara kalmasını istemediklerini kaydederek, &#39;&#39;Uzatmalarda bitmesini istiyorduk. Penaltıda şans faktörü oluyor. Bir takım atıyor, diğeri atamıyor ve iş şansa kalıyor&#39;&#39; dedi.

<span style="color:#FF0000">BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE GERGİNLİĞİ</span>
Karşılaşmada her iki takım taraftarının da kendilerine yakışan şekilde davrandığını vurgulayan Kıvanç Oktay, Fenerbahçeli yöneticilerle aralarında herhangi bir sorun olmadığını da ifade etti.

Kıvanç Oktay şunları söyledi: &#39;&#39;Belki iki kulübün yöneticilerinin açıklamalarında gerginlikler oldu. Ancak, biz maçı Fenerbahçeli yöneticilerle birlikte izledik. Maç aralarında sohbet ettik. Fenerbahçeli yöneticilerin arasında çok sevdiğimiz arkadaşlar var. Kulüp işine girmeden önce arkadaşlıklar kurduğumuz insanlar bulunuyor. Her şey saha içinde başlıyor, saha içinde bitiyor. Protokol tribününde herhangi bir gerginlik de olmadı.&#39;&#39; Oktay, Fenerbahçeli yöneticilerin, maç sonrası kendilerini tebrik edip etmediği yönündeki soruyu, &#39;&#39;Maçın bitişi sonrası yaşanan coşku nedeniyle bunu yapmak mümkün değil. Kaybetseydik, belki biz de yapamazdık. Maçtan sonra birkaç Fenerbahçeli yöneticiden tebrik telefonu aldım. Fenerbahçeli yöneticilerle aramızdaki ilişkilerde sıkıntı yok&#39;&#39; diye yanıtladı.

Bütün camianın, başarıya açlığının olduğunu dile getiren Oktay, &#39;&#39;Başarısız geçen dönemlerden sonra kupayı kazandık. Bu maçın bir özelliği de Fenerbahçe&#39;yi yenerek kupayı almamızdır. O da ayrı bir heyecan veriyor. Bugün şampiyonluğun en büyük adayı olan bir takımı yendik&#39;&#39; dedi.

Kıvanç Oktay, maç öncesi kulüp başkanı Yıldırım Demirören&#39;in, futbolculara yaptığı konuşmada, karşılaşmanın yitirilmesi halinde bile madalyaları almalarını ilettiğini vurgulayarak, &#39;&#39;Kaybeden takımın bunu yapması çok keyifli değil&#39;&#39; diye konuştu.
<span style="color:#FF0000">
&#39;&#39;DİĞER KULÜPLERLE SORUNUMUZ YOK&#39;&#39;</span>
Oktay, ligde yer alan kulüplerle sorunları bulunmadığını söyledi.
Fenerbahçe ile son dönemde yaşanan gerilim konusundaki soruyu yanıtlayan Kıvanç Oktay, şöyle konuştu:

&#39;&#39;Fenerbahçe ile bir gerilim yaşandı. Taraflar açıklama yaparken kişiliklere, camiaya saldıran, rencide edici açıklamalarda bulunmamalı. Böyle olduğunda karşı taraf yanıt veriyor. Başkanımızın bir beyanatından dolayı gerilim yaşandı. İyi niyetle, içten ve artniyet düşünülmeden yapılan bir açıklamaydı. Tercihini söylemiş, ancak bunu söyledi diye, iddia edilenlerin olması mümkün değil. Böyle bir şey olsa açıklama yapılmaz. Kişisel saldırılara dönüşünce farklı şeyler yaşanıyor.&#39;&#39;

<span style="color:#FF0000">TRANSFER KONUSU</span>
Transfer konusuna da değinen Kıvanç Oktay, özellikle teknik heyet konusunda doğru yolda olduklarını dile getirdi.

Kupayı almanın her şeyi çözmediğini kaydeden Oktay, &#39;&#39;Tümer, İbrahim Üzülmez ve Sergen takımın ağabeyleri. Ancak yanlarındaki genç oyuncularla bir bütünlük sağlamayamadık. Yine de dünkü maçı kazanan onlardı. Tümer&#39;in maça attığı imza ortada. Bunlar büyük futbolcular. Zaten büyük oyuncular, büyük maçlarda kendilerini gösterir&#39;&#39; dedi.

Takım içindeki düzen ve disipline baktıklarında, teknik heyet konusunda doğru yolda olduklarını gördüklerini vurgulayan asbaşkan Oktay, sözlerini şöyle sürdürdü:

&#39;&#39;İyi bir kadromuz var. Tabii ki takviye lazım, ancak çok sayıda oyuncunun gideceği yazılıyor. Giden ve gelen oyuncular olacak ama 15 futbolcu birden gidemez. Belki 3-5 oyuncu, çeşitli nedenlerle gider. Yabancı oyuncularda ciddi eksikliğimiz var. Fenerbahçe genelde yabancılarıyla kazanıyor. Şu an çalışmalar devam ediyor. Tigana geldiğinden beri, detaylı çalışmayla Türkiye&#39;nin her yerinde genç oyuncular izleniyor. Bazılarıyla sözleşmeler yapıldı.&#39;&#39; Sergen&#39;in takımdan ayrılacağı yönündeki spekülasyonlar konusunda da görüşlerini açıklayan Oktay, &#39;&#39;Tigana, Sergen&#39;i istemediği konusunda en ufak bir söz söylemedi. İnsanlar bunu hareketlerden çıkarıyor. Tigana çok disiplinli, takımın her şeyiyle ilgileniyor. Sadece maç değil, antrenman disiplinine de dikkat ediyor. Eğer bir futbolcu bu konularda aksaklıklar yaşıyorsa, onu bir şekilde maçlarda cezalandırıyor ama tamamen silmiyor&#39;&#39; diye konuştu.

Fenerbahçe maçının yıldızı Tümer&#39;in durumuna da değinen Kıvanç Oktay, şunları söyledi:

&#39;&#39;Tümer, kulüple en ufak sorunu olmayan bir oyuncudur. Duygusal yapıya sahip. Taraftarlarla arasında bir şeyler olmuş olabilir, ancak Beşiktaş taraftarının Tümer&#39;e karşı olduğunu düşünmüyorum. Bu oyuncuyu küstürmemek lazım. Tümer&#39;in şu an Beşiktaş&#39;tan ayrılmak gibi bir durumu yok ama Türkiye&#39;de kaldığı zaman askere gidecek. Kariyerinin en üst noktasında olan biri olarak, birdenbire askere gitme durumu çıktı. Askere giderse futbol hayatı biter. Tümer, Avrupa&#39;da çok rahatlıkla oynar. Federasyon&#39;un biraz daha bu konuda çalışması gerekiyor. Bu sadece Tümer&#39;in sorunu değil.&#39;&#39; Kolombiyalı kaleci Cordoba&#39;nın durumuna da değinen Oktay, &#39;&#39;Cordoba bizimle konuştu. Her şekilde burada kalmak ve futbol kariyerini burada tamamlamak istediğini söyledi. Artık bu oyuncunun parayla, pulla işi yok. Futbolu iyi şekilde bitirmek istiyor, ancak Tigana&#39;nın bu konuda görüşünü bildirmesi lazım. Konsantrasyon açısından şu anda bunu yapmıyor&#39;&#39; diye konuştu.

<span style="color:#FF0000">GALATASARAY MAÇI</span>
Hafta sonunda Turkcell Süper Ligi&#39;nde Galatasaray ile yapılacak maça da değinen Kıvanç Oktay, ne olursa olsun rakipleri karşısında en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

Galatasaray karşılaşmasının da normal bir derbi mücadelesi olacağını ifade eden Oktay, &#39;&#39;Ligde hedef kalmadığı için prim uygulaması yapmıyoruz. Galatasaray maçını sırtımızda ağır bir yük gibi de görmüyoruz. Beşiktaş, oynaması gerektiği gibi çıkar oynar. Bu maçla ilgili yapılan spekülasyonlar Beşiktaş&#39;ta olmaz. Alınan kupa sonrası fiziksel yorgunluk, rehavet olabilir ama Galatasaray karşılaşması bir derbi mücadelesidir&#39;&#39; diye konuştu.

Beşiktaş&#39;ta sol tarafta oynayan futbolcuların, tepkiler nedeniyle sıkıntılar yaşadığını belirten Oktay, kendisine gösterilen tepki sonrası takımdan ayrılacağını açıklayan ve bu nedenle kadro dışı bırakılan Çağdaş&#39;ın, artık Beşiktaş&#39;ta futbol oynamasının zor olduğunu sözlerine ekledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt