Tüm Web Tarayıcıları Kasıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Web Tarayıcıları Kasıyor!
elimde lg optimus l7 p705 var arkadaşlar. fakat chrome, dolphin, kendi browser'ı, opera felan ne kadar browser denedimse kasıyor.. aşağı doğru kaydırdığımda takılarak iniyor. neden kaynaklanır acaba sorun?

partyhard

Üye
bazi siteler pc de bile kasiyor. Androidin kendi tarayicisi en iyi en hizli ve en stabili

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
bazi siteler pc de bile kasiyor. Androidin kendi tarayicisi en iyi en hizli ve en stabili

kardeşim sağolasın yorumun için fakat sen beni anlamamışsın ki...

tüm tarayıcılar kasıyor google da bile. 256mb ram 600mhz işlemcili telefonda bile yağ gibidir google.

Samet.25

kardeşim sağolasın yorumun için fakat sen beni anlamamışsın ki...

tüm tarayıcılar kasıyor google da bile. 256mb ram 600mhz işlemcili telefonda bile yağ gibidir google.

rootlu ise tel titanium backup dan uygulama onbelleklerini silsen belki duzelir rootlu degilse uygulamalardan da onbellegi silebilirsin gene duzelmez ise verilerini sil tarayicilarin tarayicilar onbelleklerinde cok fazla cache biriktirdigi icin kasiyo olabilir hic karsilasmadigim bi sorun ilk aklima bunlar geldi

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

rootlu ise tel titanium backup dan uygulama onbelleklerini silsen belki duzelir rootlu degilse uygulamalardan da onbellegi silebilirsin gene duzelmez ise verilerini sil tarayicilarin tarayicilar onbelleklerinde cok fazla cache biriktirdigi icin kasiyo olabilir hic karsilasmadigim bi sorun ilk aklima bunlar geldi

telefonu formatladım yine aynı sorun kardeşim.. internette aratıyorum fakat hiç bu sorunla karşılaşan optimus l7 kullanıcısı göremedim de.. resmi 4.1.2 jb sürümünü kuracağım fakat ona daha beter diyorlar 4.0.3 den..

yorumun için teşekkür ederim kardeşim.

Samet.25

telefonu formatladım yine aynı sorun kardeşim.. internette aratıyorum fakat hiç bu sorunla karşılaşan optimus l7 kullanıcısı göremedim de.. resmi 4.1.2 jb sürümünü kuracağım fakat ona daha beter diyorlar 4.0.3 den..

yorumun için teşekkür ederim kardeşim.

gercekten ilginc sorun cogu kisi ilk defa duyuyodur eminim bide 4.1.2 yi yukle dene bence hangisi daha iyi anlamak icinde simdiki romla antutu testi yap bide 4.1.2 ile hangisi yuksek cikarsa ona gore onu kullanirsin

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardesim antalyadayim suan ankaraya gectigimde ilk isim bu olacak..

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

gercekten ilginc sorun cogu kisi ilk defa duyuyodur eminim bide 4.1.2 yi yukle dene bence hangisi daha iyi anlamak icinde simdiki romla antutu testi yap bide 4.1.2 ile hangisi yuksek cikarsa ona gore onu kullanirsin

düzgün bi pc bulup 4.1.2 kurdum ama hala sorun devam ediyor...

jr_arif

jr_arif

Üye
elimde lg optimus l7 p705 var arkadaşlar. fakat chrome, dolphin, kendi browser'ı, opera felan ne kadar browser denedimse kasıyor.. aşağı doğru kaydırdığımda takılarak iniyor. neden kaynaklanır acaba sorun?

kardeşim benim s2 den önce o telefonum var dı subway surf oynarken face de internette kasıyodu islemcisi iyi gibi görünsede iyi bi telefon degil 0 mı almıstın

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
next browser i denedin mi ?

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
jr_arif

jr_arif

Üye

hayır iphone 3gs ile kafa kafaya takas etmiştim..

- - - Eklendi - - -

onu denemedim hocam.. fakat bişey fark edeceğini sanmıyorum çünkü 5-6 tane browser denedim fayda etmedi.

bence o telefondan kurtul s2 s3 mini felan bak derim cidden hic iyi nir telefon degil lg nin telefonumu alınır

- - - Eklendi - - -

next browser i denedin mi ?

next browser s2 de yag gibi akıyor

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
bence o telefondan kurtul s2 s3 mini felan bak derim cidden hic iyi nir telefon degil lg nin telefonumu alınır

- - - Eklendi - - -

next browser s2 de yag gibi akıyor

cidden baya rahatladı next browser yükleyince... çok teşekkür ediyorum hocam..

bu arada imkanım yok keşke olsa alsam s2 ya da s3 mini felan.. bunuda iphone 3gs vererek aldım zaten... :)

The Shadow

The Shadow

Üye
telefonun rootlu mu?

The Shadow

The Shadow

Üye

Hayir hocam bu cihaza root atamiyorum rom atamadigim icin. Cok karisik lg sistemi. Yapabilsem direk cm10 gececegim...

İsin zor. Bence de arkadaslar hakli. Sen o telefondan bir an once kurtul:)

kapakli511

kapakli511

Üye
kardeşim kullandığın cihaz pek iyi değil biraz test ettim ben arkadaşta yani çok kasıyor zaten telefon tüm oyunlarda tarayıcıdada kasması normal ..

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
ya telefonun tasarımı kamerası ekran büyüklüğü ön kamera olması inceliği hafifliği ve ekran kalitesi çok hoşuma gidiyor. oyun oynamam ben sadece temple run, candy crush saga ve pocket legends oynuyorum bunlarda yağ gibi zaten 4.1.2 de... her şey çok güzel ama tek sorun web tarayıcısı işte.

jr_arif

jr_arif

Üye
ya telefonun tasarımı kamerası ekran büyüklüğü ön kamera olması inceliği hafifliği ve ekran kalitesi çok hoşuma gidiyor. oyun oynamam ben sadece temple run, candy crush saga ve pocket legends oynuyorum bunlarda yağ gibi zaten 4.1.2 de... her şey çok güzel ama tek sorun web tarayıcısı işte.

hacım ben opera mini web browsera gectim 5 dk da ortalama % 1 iniyo

• Beğen

Üst Alt