bazi siteler pc de bile kasiyor. Androidin kendi tarayicisi en iyi en hizli ve en stabili
kardeşim sağolasın yorumun için fakat sen beni anlamamışsın ki...
tüm tarayıcılar kasıyor google da bile. 256mb ram 600mhz işlemcili telefonda bile yağ gibidir google.
rootlu ise tel titanium backup dan uygulama onbelleklerini silsen belki duzelir rootlu degilse uygulamalardan da onbellegi silebilirsin gene duzelmez ise verilerini sil tarayicilarin tarayicilar onbelleklerinde cok fazla cache biriktirdigi icin kasiyo olabilir hic karsilasmadigim bi sorun ilk aklima bunlar geldi
telefonu formatladım yine aynı sorun kardeşim.. internette aratıyorum fakat hiç bu sorunla karşılaşan optimus l7 kullanıcısı göremedim de.. resmi 4.1.2 jb sürümünü kuracağım fakat ona daha beter diyorlar 4.0.3 den..
yorumun için teşekkür ederim kardeşim.
gercekten ilginc sorun cogu kisi ilk defa duyuyodur eminim bide 4.1.2 yi yukle dene bence hangisi daha iyi anlamak icinde simdiki romla antutu testi yap bide 4.1.2 ile hangisi yuksek cikarsa ona gore onu kullanirsin
elimde lg optimus l7 p705 var arkadaşlar. fakat chrome, dolphin, kendi browser'ı, opera felan ne kadar browser denedimse kasıyor.. aşağı doğru kaydırdığımda takılarak iniyor. neden kaynaklanır acaba sorun?
kardeşim benim s2 den önce o telefonum var dı subway surf oynarken face de internette kasıyodu islemcisi iyi gibi görünsede iyi bi telefon degil 0 mı almıstın
next browser i denedin mi ?
hayır iphone 3gs ile kafa kafaya takas etmiştim..
- - - Eklendi - - -
onu denemedim hocam.. fakat bişey fark edeceğini sanmıyorum çünkü 5-6 tane browser denedim fayda etmedi.
next browser i denedin mi ?
bence o telefondan kurtul s2 s3 mini felan bak derim cidden hic iyi nir telefon degil lg nin telefonumu alınır
- - - Eklendi - - -
next browser s2 de yag gibi akıyor

telefonun rootlu mu?
Hayir hocam bu cihaza root atamiyorum rom atamadigim icin. Cok karisik lg sistemi. Yapabilsem direk cm10 gececegim...

ya telefonun tasarımı kamerası ekran büyüklüğü ön kamera olması inceliği hafifliği ve ekran kalitesi çok hoşuma gidiyor. oyun oynamam ben sadece temple run, candy crush saga ve pocket legends oynuyorum bunlarda yağ gibi zaten 4.1.2 de... her şey çok güzel ama tek sorun web tarayıcısı işte.
hacım ben opera mini web browsera gectim 5 dk da ortalama % 1 iniyo