Tüm telefonlara firmware yüklenir,Sony ericson flash,gdfs problemleriniz çözülür

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volkanayar

Üye
    Konu Sahibi
Tüm telefonlara firmware yüklenir,Sony ericson flash,gdfs problemleriniz çözülür
arkadaşlar forumu saatlerce araştırıp hala sorununuza çözüm bulamadıysanız 30 tl karşılığında cihazınıza firmware/flash) atabilirim.türkçeleştirebilirm..Üstelik cihazınızın problemi giderilmezse hiçbir ücret taleb etmiycem
Eğer isterseniz msn üzerinden de yardımcı olabilirim ozaman da ücret yarıya iner..ama bazı durumlarda veya box gerektiren durumlarda cihazı bize yollamanız gerekebilir...bu tür durumlarda netten yardımcı olamam.
Arkadaşlar kesinlikle amacım dolandırmak değil paranızı kapıp kazıklamak değil.öğrenci olduğum içinn kendime ek iş arıyorum.bu yüzden zamanımı bu işe harcıyorum bunn karşılığında da ücretimi alıyorum.Ama temel amaç aldığım para karşılığında sizlere en iyi şekilde yardımcı olmak keza yardımcı olamassam ücret talep etmiycem.

Sony ericsonlardaki
Şebeke kaybı, çekmemesi. türkçeleştirme, firmaware yüklemesi yaparken cihazın susması,simlock, yazılıma bağlı tüm problemlerde yardımcı olabilirim.
Tel :05383202646
msn:[email protected]

OğuzcanAbi

Üye
30 lira bulsam 30 takla atarım

SilentOne

SilentOne

Üye
he wallaa her yer 30 yapıyor sen ffiyatı 20 yap bir kaç kişi bulursun

Why Always Me

Why Always Me

Üye
zorr kimse güvenemez bu şekilde :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...