Tüm Symbian bölümleri birleştirilsin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
Böyle saçma bir öneri görmedim arkadaş ya!
Symbianın sürümlerinden bihaber adamlar gelip böyle konular açmasın!
Symbian s60v3 (sürüm 9.1, 9.2, 9.3): sadece tuşlu telefonlarda çalışır
Symbian s60v5 (sürüm 9.4): dokunmatik symbian sürümü
Symbian^3 (sürüm 9.5) yeni nesil dokunmatik symbian
Şimdi bu bölümleri birleştirmeye kalkarsanız oluşacak kargaşanın hesabını kim verecek? Uyumsuz uygulamalar, oyunlar, temalar ve daha bir çok sıkıntıyı beraberinde getirecek. SAYIN ÜYE sen mi o kargaşayla başa çıkacaksın?

Ayakta alkışlıyorum ve Katılıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iyi de zaten bütün sistemler tek baslıkta toplansın denmemişki ana sayfada işletim sisteminin baslıgı olur baslıga tıkladıgında şu anki görünüm çıkar yoksa tabiki bütün symbian bölümleri birleştirilemez ama bütün bölümlerde ana sayfada görünmeden yapılabilir yani

• Beğen
Tepkiler: Mobilator
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Birleşme olmasın sadece 2 yılını doldurmuş konular silinsin

yok artık :hmmm 2010 da oyunpaylaşan birinin oyunu 2 yıl sonra bir daha hiç indirilmeyecek mi tabi ki indirilecek saçma bir öneri :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadasın dediğini anladım sanırım. Alt kategorilerin forum ana sayfasında gorunmemesini mi istiyorsun ? Ama böylesi daha pratik.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadasın dediğini anladım sanırım. Alt kategorilerin forum ana sayfasında gorunmemesini mi istiyorsun ? Ama böylesi daha pratik.

aynen alt baslıklar ana baslıklar içinden seçilebilir ayrıca katılıyorum böylesi daha pratik ama ana sayfanın yavaslamasına sebep oluyor bence anasayfanın daha sade olması güzel olur hız acısından da

----------Eklendi @ 10:28:13 ---------- Yazıldı @ 10:24:42 ----------

yok artık :hmmm 2010 da oyunpaylaşan birinin oyunu 2 yıl sonra bir daha hiç indirilmeyecek mi tabi ki indirilecek saçma bir öneri :hmmm

program paylaşımları degil tartışma haber bilgilendirme konuları silinebilir bence iki yıl önceki haberin kime ne faydası olurki

mstf_l

mstf_l

Üye
Birleşme olmasın sadece 2 yılını doldurmuş konular silinsin

değil iki yıl 5 yıl önceden kalma faydalı konular var hala hem ben eski konuların hala bulunmasında bir mahsur göremiyorum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pRime arkadaşım.
önerimi anlamamışsın. ben sana gidip tüm forumları birleştir demiyorum. örneğin gir android bölümüne:
MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu
işte burda android genel destek, android romlar gibi alt başlıklar varya, işte bunun gibi alttada s40 s60 felan olsun diyorum.

sanki bu site sadece symbian sitesi. ne yani symbian cihazı olmayanlar istekte bulunamazmı? bu nasıl tavır? :nono:

pRime.

pRime.

Üye
pRime arkadaşım.
önerimi anlamamışsın. ben sana gidip tüm forumları birleştir demiyorum. örneğin gir android bölümüne:
MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu
işte burda android genel destek, android romlar gibi alt başlıklar varya, işte bunun gibi alttada s40 s60 felan olsun diyorum.
:nono:

arkadaşım o symbian sürümleri başlı başına ayrı sistemler. birinde çalışan uygulama diğerinde çalışamayabiliyor. android sürümleri çok fark etmediği için tek bölüm halinde zaten eğer bakarsanız symbian bölümünde. de benzer mantık var sadece sürümler arasında çok fark var o yüzden ayrı sistemmiş gibi ayrılıyorlar. tek bölüme atılamazlar yani.

phasan

phasan

Üye
pc den gırerken cok reklam oldugundan forum zor açılıyor

fatih982

fatih982

Üye

arkadaşım o symbian sürümleri başlı başına ayrı sistemler. birinde çalışan uygulama diğerinde çalışamayabiliyor. android sürümleri çok fark etmediği için tek bölüm halinde zaten eğer bakarsanız symbian bölümünde. de benzer mantık var sadece sürümler arasında çok fark var o yüzden ayrı sistemmiş gibi ayrılıyorlar. tek bölüme atılamazlar yani.
yaşa hemşerüm yaşa

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benmi özürlüyüm yav?
gene sistemler ayrı olsun, sadece forum ana sayfasından girmek yerine altalta olsun. oyun bölümleri, program bölümleri ayrı olsun. ben symbianın s40ını, s60ını, 3ünü kullandım bi haber felan değilim. ilk önce önerimi anlayın sonra konuşun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt