Tüm Snapchat Sohbeti iPhone'da Nasıl Silinir?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Tüm Snapchat Sohbeti iPhone'da Nasıl Silinir?
Milyonlarca aktif kullanıcıya sahip olan en önemli sosyal medya platformlarından Snapchat şuan çok iyi günler geçirmese de halen oldukça büyük bir şirket konumunda yer alıyor. Günlük hayattan kısa videolar paylaşılan ve insanlar ile yazılı veya görsel olarak iletişim kurabildiğiniz Snapchat üzerinde çok sayıda sohbete sahip olan kullanıcılar zaman geliyor bunların bazılarını veya tamamını temizlemek istiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu yazımda sizlere tüm Snapchat sohbetleri nasıl silinir ? Sorusunun cevabını vereceğim. Aşağıdaki anlatacağım yöntem ile iPhone'da tüm Snapchat sohbetini silebilirsiniz. Öncelikle bu işlemin ardından silinen sohbetlerinizi geri getiremeyeceğinizi belirtmek istiyorum. Yani tüm Snapchat sohbetini silmeden önce bir kere daha düşünmenizi tavsiye ediyorum.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle iPhone cihazınız üzerinden Snapchat uygulamasını açın. Ardından Snapchat profilinizin olduğu ekranda iken sağ üst kısımda yer alan ayarlar butonuna basın. Açılan ayarlar menüsü üzerinde yer alan "Clear Conversation" yani konuşmaları sil seçeneğine tıklayın. Karşınıza gelen ekranda konuşmaların sağ tarafında bir çarpı işareti göreceksiniz. Dilerseniz bu çarpı işaretlerine basarak tek tek sohbetleri silebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekranın sağ üst kısmında yer alan "Clear All" yani hepsini temizle butonuna basarak tüm Snapchat konuşmalarını silebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular



Üst Alt