Snapchat Hesabı Nasıl Silinir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Snapchat Hesabı Nasıl Silinir ?
Bir zamanlar en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Snapchat uzun bir süredir düşüşe geçmiş olsa da halen milyonlarca aktif kullanıcıya sahip en çok bilinen sosyal medya platformlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Snapchat sayesinde başka kişilere yazılı, videolu veya fotoğraflı mesajlar gönderebilir ve onların gönderilerini de görerek karşılıklı iletişime geçebilirsiniz. Genellikle paylaşıldıktan belli bir süre sonra gönderileri silmesiyle bilinen Snapchat uygulamasını kullanıyorsanız ve artık Snapchat hesabını silmek istiyorsanız aşağıda yer alan basit yöntem ile hesabınızı silebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bilgisayarınızdan, tabletinizden veya telefonunuzdan Snapchat uygulamasını açın veya Snapchat sitesine giriş yapın. Ardından mevcut bilgilerinizi girerek sisteme giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra "hesabımı sil" veya "delete account" butonuna basın ve tekrar mevcut bilgileriniz ile Snapchat hesap silme işlemine onay verin. Bu sayede 30 gün boyunca hesabınıza giriş yapmazsanız Snapchat hesabınız tamamen silinmiş olacaktır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Diğer bir yöntem olarak snapchat.com sitesine giriş yaptıktan sonra destek kısmına girin ve orada yer alan hesap ayarları kısmından yine hesabımı sil seçeneğini kullanarak Snapchat hesabını silebilirsiniz. Burada unutmamanız gereken en önemli nokta hesap silme işlemi başlattıktan sonra 30 gün boyunca hesabınıza giriş yapmamanız gerekiyor. Eğer bu 30 gün içerisinde Snapchat hesabınıza giriş yaparsanız hesabınız silinmeyecektir.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt