tüm samsung telefonları için istek bölümü (oyun-uygulama-resim)

Sponsorlu Bağlantılar

asjklsj

Üye
kardeş paylaşım için teşekkürler. ama benim bir sorunum var telefonum samsung champ 500 kb den fazla oyunları ver programları çalıştırmıyor yardımm:allalla::allalla:

onun yolu kolay ama jad dosyasından yapcan onu
her neyse arkadaş cezalı konuya cevap yok bari boşu boşuna oyun fln istemeyin konu kilit plz

07mark07

07mark07

Üye
MODEL : samsung genoa C3510
Ekran: galiba 240x320
Oyun:genoa da çalışan bounce, "manetic joe1,2" yada onun gibi eğlenceli oyunlar

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye

arkadaşım galaxy gio,320x480 bu temayı ücretsiz olarak bulabilirmisin???

opucuk

Üye
samsung:Star wi-fi
çözünürlük:240x400 ama ben landspace istiorum yani 400x240 olursa sevinicem
oyun adı : Caligo Chaser :evet::evet::evet::evet:

ogul8

ogul8

Üye
abi birkaç tane tane metallica wallpaperi bulursan çok sevinirim:bigstar:

St10

Üye
Telefonumun modeli Samsung gt-s5233w acaba bana twitter widget i bulmaniz mumkunmu?Simdiden tesekkurler..

kagan.fener

kagan.fener

Üye
samsung:s8000 Jet
oyun istiyorsan ekran çözünürlügü mesala :bende yeniyim ekran çözünürlüğünü bilmiyorum (s8000 jetinkineyse ondan)

oyunun adı : hareket sensörlü bir yarış ,piyramidbloxx,angry birds ve güzel bir oyun bulursan sevinirm
teşekkürler...

----------Eklendi @ 14:58:18 ---------- Yazıldı @ 14:57:31 ----------

s8000 jet olcak hata olmuş arada
:bigstar:

istebube

Üye
samsun:sgh j700i
çözünürlük:128x102
oyun:farketmez kafana esen bi oyun olur :) (h) :oke:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Arkadaşlar ben genoa kullanıyorum ve mesaj yazarken yatay klavye olmuyor ve yazmakta güçlük çekiyorum. Yatay klavye yapacak bir program var mı?. Bazıları vermiş ama onları kuruyorum mesaj bölümüne girip yazarken bişey olmuyor. Oyunlar klasörüne girip programı çalıştırdığımda oluyor kii ben öyle istemiyorum normal mesajlara girince olsun istiyorum. Acaba telefonculara mı yükletsem bu programı, bildiğiniz bir program varsa lütfen paylaşınnnn.

quad4core

quad4core

Üye
opera mini samsung pls

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
sanırım adam konuya bakmıo yani konu cort:hmmm

eğer baıosa bi işaret versin ve bana samsung star için dokunmatik fight night round 4 bul

konuya sadece boyle sacma bir isteme tarzı yuzunden bakmıyorum kimsenın emrimde degilim kimse bana diyeme z ' bul .istiyorum falan ' ben bulma gibi mecburuyetım yok rica ederek istenır artık bulmuyorum konu kapanmasıda ilgiledirmiyor benı

mmeerrvvee2424

Üye
corby asphalt 4 , pyramid blox ?
klavyesiz olursa çook sevinirim (:

place355

Üye
Samsung: galaxy i9003
photoshop uygulamasi lazim.
Simdiden tesekkur ederim

kursatyzc53

Üye
kardeş bana 5233a ya sensörlü yarış lazım ama yukardakı lınkler kırık ltfn yardım :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Benim telefonum GT S5503 lütfen bu telefona uygun şenşakrak bir tema bulurmusun :D link atsan bile yeter :) ben hiç bir yerde bulamadım :(

serhat2618

Üye
Arkadaşım merhaba diyorum öncelikle Samsung Star 5233w için Masaüstü Foto istiyorum ne zamandır arıyorum Bi isteğim Şu Beşiktaş Resimleri ile olsun istiyorum En güzel resimleri yaparsan ve ilk resmi iyi seçersen sevinirim bunu çok istiyorum lütfen:oke:

efendisiz13

Üye
240-320 sexs oyunları bulabilirmisin:ehe:ehe

canermutluer

canermutluer

Üye
saol :D angry bird için
:alkis:d:

----------Eklendi @ 17:06:49 ---------- Yazıldı @ 17:05:24 ----------

samsung c3510 240*320 aNgry birds

hinoke

hinoke