tüm samsung telefonları için istek bölümü (oyun-uygulama-resim)

Sponsorlu Bağlantılar

mmg

Üye
samsung c3530
cözünürlük: 240x320
program: analog saat uygulaması var mı. tema veya program olabilir. tesekkurler...

fb97

Üye
s8300 ultra touch oyun farketmez

ilaseta

Üye
interneten vide o izleme programı b5310 için

Matrax_Ezgi

Üye
Shazam uygulamasını istiyorum :)

XmanyaqX

Üye
Kardeşim kolay gelsin yeni üye oldum siteye belki konuya geç kalmışımdır. Alah rızası için
samsung sgh-d900 240x320
Assassin's Creed
prens of persia
NBA Smash
bir ilgilenirsen çok güzel olur

aydanyildiz

Üye
Merhaba Samsung galaxs S II aldım. oğlum için Worms oyununu arıyorum herhangi biri olabilir yardımcı olabilirseni<z çok sevinirim tskler :tşk:

zaplangoc

Üye
GT-B7320 için tv programı var mı ?

sssdddeee

sssdddeee

Üye
arkadaşım bana samsung s5620 için sensörlü oyun bulabilirmisin ben çok aradım bulamadım bide maç pes fifa 2012 veya 2011 yan erkran bulabilirsen sevinirim ilginiz için teşekkürler

samet4500

Üye
samsung:m8800
oyunun adı :zar oyunu

slyviaplath

Üye
ben samsung star wi-fi kullanıyorum. kullanıslı, genis kapsamlı bir facebook app arıyorum. bulundugum yeri belirtebileceğim falan, kullanıslı işte

barish54

barish54

Üye
samsung corby 2 rar yada zip programı arıyorum bulabilirseniz şimdiden teşekkür ederim

barish54

barish54

Üye
sayfalara bakınırken bir tane winrar programı gördüm inş işe yarar

----------Eklendi @ 20:06:51 ---------- Yazıldı @ 19:47:32 ----------

birşey sormak istiyorum ben samsung corby 2 (gt s3850) kullanıyorum bir program ya da oyun yüklerken jad dosyası istemiyor bu jad dosyası ne işe yarıyor o olunca başka birşey mi oluyor bir getirisi filan mı var?

melih jack

Üye
samsung gt5253 namıdiğer samsung wave 525 için sen sörlü araba yarışı ne olursa olsun

asyab

Üye
bana miami nights 2 türkçe 240 320 dokunmatik jar uzantılı olarak bulabilirmisiniz ?

wildtiger223

wildtiger223

Üye
samsung star 2 s5263
video oynatıcı programlar
ingilizce-Türkçe ingilizce-ingilizce sözlük

bulabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

kirpicik1

Üye
Samsung:gts5233w
ekran çözünürlügü: 240x400
oyunadı: sims 2 türkçe bulursan çok sevinirim bulamasanda canın sagolsun genede yardımcı oldun eline sagolık her şey için

yagiz1907

Üye
samsung s5233
istediğim oyun : fruit ninja

sertanacar26

sertanacar26

Üye
Samsung : gt-m5650 Lindy
Ekran : 240 x 320
Oyun : Fruit Ninja

Lütfen bulursa süper olacak

merveatasoy

merveatasoy

Üye
teşekkürler

osmanery

Üye
Samsung S5233 T'de okey oyunu çalışır durumda olanı bulamadım. Bulduklarım çalışmıyor. Çalışan okey oyunu varmı. Tşk.ler.

Üst Alt