tüm samsung telefonları için istek bölümü (oyun-uygulama-resim)

Sponsorlu Bağlantılar

carisma7532

Üye
Fruit ninja oyununun samsung star uyumlu olanı var mı acaba? Varsa paylaşır mısınız lütfen :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
bakayım bi

----------Eklendi @ 20:34:30 ---------- Yazıldı @ 20:32:27 ----------

buldugum zaman eklerim

runyyy

runyyy

Üye
CoDeYs kardeş ... ne yaptın bakabildin mi :)

----------Eklendi @ 12:30:10 ---------- Yazıldı @ 11:48:56 ----------

CoDeYs kardeş ;

kardeş bu linkte htc desire war bunun ekranında sana anlatma istediğim olay mewcut videoyu izle telefon ana ekrandayken yapraklar falan hareket erderken su dalgalrını görebiliyorsun demek istediğim buydu :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
sadece hayran kaldım yemınle valla bulabılırsem ınan eklerim ama 1 saat aradım şaçma şeyler çıktı bazı yerlerde istek olarak konu açtım sonuc cıkarsa kesinlikle eklicem .emin olabılırsın

runyyy

runyyy

Üye
işte tamda bundan bahsediyordum gerçekten çok güzel :) ben bunu samsung galaxy S tab' da gördüm inceledim senın şuankı hayranlığını yaşadım :D ama nereye aradıysam bulamadım :(( hala da arıyorum mlaesef....

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
yav mesela googlede şunu yazdım .htc desire veya htc .hareketlı orjınal yaprak teması .bana sıvas kangalları cıktı sonuc cıksa ındırmemmı meraklandım bende ınan aklımdan cıkmadı nasıl br meletmıs arkadas :D

runyyy

runyyy

Üye
aynen katılıyorum :D aratmaya kaltım google neyazacağımı bulamadım :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
buldumda cıkmıor sonucta .htc telefonları olanlardan bılgı alamya calısıyorum bakalım ne cıkıyor :)

Necmati

Necmati

Üye
CoDeYs kardeş ... ne yaptın bakabildin mi :)

----------Eklendi @ 12:30:10 ---------- Yazıldı @ 11:48:56 ----------

CoDeYs kardeş ;

kardeş bu linkte htc desire war bunun ekranında sana anlatma istediğim olay mewcut videoyu izle telefon ana ekrandayken yapraklar falan hareket erderken su dalgalrını görebiliyorsun demek istediğim buydu :)

Kardeş telefonumda aradım tam olarak bulamadım bende HTC Desire rom yüklü olduğu için herşeyi var hatta belirttiğin şey ana ekranım..

şimdilik şunu bir dene olmassa bakıcaz :)
eklenti olarak verdim bir dene :)

Ekli dosyalar

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
eline saglık necmi arkadaş denesin bı bakalım ne oluyor çok saol :)

• Beğen
Tepkiler: Necmati

ozigazi

Üye
samsung:Star 5233a
ekran çüzünürlüğnü bilmiyorum :D
miami nigiht 2,pop superstar gibi gerçek yaşam veya ünlü olma oyunarı
bulursan sevinirim bulamassanda canın saolsun :D

x32kobra

Üye
Samsung Corby Pro İçin Oyun-Tema-Ve Özellikle Program Varsa Sevinirm...

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi

şunu bi incele

----------Eklendi @ 21:06:59 ---------- Yazıldı @ 21:06:38 ----------

samsung:Star 5233a
ekran çüzünürlüğnü bilmiyorum :D
miami nigiht 2,pop superstar gibi gerçek yaşam veya ünlü olma oyunarı
bulursan sevinirim bulamassanda canın saolsun :D

ilgilenecem bakalım bulabılıyormuyum :D

x32kobra

Üye
saol ama telefonu fazla bilmiyorum snce telefon için ne gibi programlar yükliyim ...

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
pek fikrim yok şoyle dene istersen paket bır uygulama indir tek tek kurmaya çaliş ve dene güzel birşeyse kullanırsın oyle yanı :)

x32kobra

Üye
çok saol seni bu sitede iyi bir mevkiye çıkman lazım ama bir sorum daha olabilirmi??

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :) buyur soyle :)
mevkiyi boşver :D

x32kobra

Üye
bn bu telefonda film izleyebilirmym {bide bu böle olmucak facebook hasebınız alabilrmym ağır oluyor biraz :)}

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
evet istedigin filmi donusturerek mp4 formatına cevirip hafıza kartına atarak izlersin programı falan ayarlarım ıstersen sana .facebook kullanmıyorum :) inanmassın belki ama zararlı oldugunu düşünüyorum :oke:

x32kobra

Üye
msn varmı :) snn le iletişime geçmem lazım snden daha çok şey öğrencem bide birkaç flm ayarlarsan ii olur çok sevinrm... ayriyetten film çevirme programıda isterm :DD:P::P::P::P::P::d::d::d::d::d::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

Üst Alt