runyyy
Üye
yok kardeşim Benim telefon HTC HD2 ama android yüklenebiliyor desire hd romu ile bildiğin Desire hd benim telefon
ama bulucam ben sana o duvarkağıdını için rahat olsun![]()
walla inan çok memnun olurum kardeş gerçekten
))
yok kardeşim Benim telefon HTC HD2 ama android yüklenebiliyor desire hd romu ile bildiğin Desire hd benim telefon
ama bulucam ben sana o duvarkağıdını için rahat olsun![]()
))oldumu ama caliştırabildin mi yanı çaliştımı ?

ancak onu bulabıldım çunku işletim sistemı farkı var ona uygun düzenlenmişi yok malasefewalla olmadı ya o linkte ki dosyayı telefon desteklemıyo![]()
bulamıyorum her telefon için ayrı yok 3 4 tane için yapıyorlar oda uymuyor malesef .ama bakıyorumsamsung s5503'te Pes oyununun çalışmaması var
Pes 2011 bulursan pek sevinirim
adamlar multıplayer diyor bende indiriyorum yok oyle bişey şans işte ne yapayım bakıyorum tekrar bakalım bulabılcekmiyımkardeşm bana oyun bulablrmsn lütfen yha multiplayer olsun özellkle pes 2010 açmıyor verdiklerini nolur((
saol yinede su oyunlari denicem saten benim dediğim gibi oyunlarda zor bulunuyorhttp://www.maxicep.com/samsung-uygu...-oyun-paketi-indir-yukle-download-459283.html
uzgunum pek vaktım olmadı armaya ama şunu denyebilirsin geçici olarak sana tekrardan donecem oyun için![]()