Tüm Samsung Dokunmatikçiler Gelin Kendi Firmwaremizi Yapalım

Sponsorlu Bağlantılar

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
star wifi icin fw isteyen mesaj atsin aradiginiz fw bende simdi pcde degilim link veremiyorum

memolisimo

memolisimo

Üye
Arkadaşlar benim GT-s3370 telefonum var videolarda desteklenmeyen çözünürlük uyarısı veriyo.total video converter la video boyutunu 176x144 yapınca izlenio ama daha üstü boyutlarda izlenmiyo bide arada kasıyo bide kendi tarayıcısında internette gezinirken bası sitelerde zoom yapmıyo telefon hafızsı doluyo halbuki telefon hafızası boş lütfen yardım:agla:agla2::sos

Paranoya

Paranoya

Üye
Arkadaşlar benim GT-s3370 telefonum var videolarda desteklenmeyen çözünürlük uyarısı veriyo.total video converter la video boyutunu 176x144 yapınca izlenio ama daha üstü boyutlarda izlenmiyo bide arada kasıyo bide kendi tarayıcısında internette gezinirken bası sitelerde zoom yapmıyo telefon hafızsı doluyo halbuki telefon hafızası boş lütfen yardım:agla:agla2::sos

Video boyutunu 240x320 yaptığın zaman sorun kalmaz .

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
birde ayarlara girince hafıza ayarları var. onların hepsini hafıza kartı olarak belirle internette sorun olmaz

memolisimo

memolisimo

Üye
Bir de Telefonumun modeli S-3370 Genoa olarak geçiyo.
@paranoya denedim 240x 320 olarak convert ettim ama yine desteklenmeyen çözünürlük diyo en fazla 176x144 boyutunda izleyebiliyorum.
@tayyip kardeş senin dediğini de yaptım ama genelde bayutu büyük sitelerde yapıyo mesela bu sitede.

Samsung' a uygun bir java video izleme programı varsa verebilirmi biri lütfen belki olur diye düsünüyorum şu kodlarla felan düzelirmi (*#8999 v.b) Lütfen Yardım :(:ağlarım:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
çzünürlüğü 320x240 yapsan

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
ya o değilde biçim olarak ne seçiyosun mesela Total video c. mp4'ü seçip MPEG4 mp4'ü seçip sonrada setting'den (seçtiğin video karşısında) video option'a gir video codec yazan yeri MPEG4 yap sonrada video rezise'de 320x240 convert yapıp de izleyebilirsin ben öyle izliyorum ve hiçbir kasma olmıyor. görüntü kalitesi desen çok güzel dene istersen.

ege970

ege970

Üye
bak bunu iyi dusunmussun ben de katilirim modlamaya ve tahmini olarak gelicek kisiler sunlar cellatm,Paranoya,ben belki SAINT1le ege970 de gelir.

modlama zor birşey değil kendi yaptıgım 6-7 firmware oldu.. ve sistemde değişiklikler yaptım..

mesela şu flash player sorununu aşmayı denedim ve aştım ama bu seferde flash player videonun sadece 10-20 saniyesini indirdi sonra kendiliğinden ara belleğe almayı durdurdu ve internet bağlantısını kesti...

ve bunun dışında müzikde kasma fln onları aşmanız imkansız telefonun gücü ile ilgilidir..

ve insanların okulu var bu modlamaya zaman ayıramayabilirler.. bence baslamadan boşverin...

memolisimo

memolisimo

Üye
çzünürlüğü 320x240 yapsan

onuda denedim o da olmadı. Hadi onu geçtim tv.spb.com/webs diye bi adres verilmişti bi konuda televizyon izlemek için onda açıyorum kanalı seçiyorum açılacak video desteklenmeyen çözünürlük diye çıkıyo karşıma

ya o değilde biçim olarak ne seçiyosun mesela Total video c. mp4'ü seçip MPEG4 mp4'ü seçip sonrada setting'den (seçtiğin video karşısında) video option'a gir video codec yazan yeri MPEG4 yap sonrada video rezise'de 320x240 convert yapıp de izleyebilirsin ben öyle izliyorum ve hiçbir kasma olmıyor. görüntü kalitesi desen çok güzel dene istersen.
zaten öyle yapıyorum en fazla dediğim oluyo
ya şu programla felan olmazmı ayarları deiştirsekTkFileExplorer_2.2. Delircem şimdi :vur

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
modlama zor birşey değil kendi yaptıgım 6-7 firmware oldu.. ve sistemde değişiklikler yaptım..

mesela şu flash player sorununu aşmayı denedim ve aştım ama bu seferde flash player videonun sadece 10-20 saniyesini indirdi sonra kendiliğinden ara belleğe almayı durdurdu ve internet bağlantısını kesti...

ve bunun dışında müzikde kasma fln onları aşmanız imkansız telefonun gücü ile ilgilidir..

ve insanların okulu var bu modlamaya zaman ayıramayabilirler.. bence baslamadan boşverin...

arm cortex işlemci serisinde işlemci kastığında devreye giren bir güç var daha fazla voltaj vererek durumdan kurtarıyor ama bu telefonun ömrünü yediğinden dolayı kapalı biz patch ile bunu debug dosyasında açıyoruz ;)

ege970

ege970

Üye
zaten telefonu öldürdüğü için yapmıyoruz bizde :)

memolisimo

memolisimo

Üye
Benim sorun çözülmeyen cinsten çıktı :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yok başka format dene 3gp avi vb

memolisimo

memolisimo

Üye
hepsini denedim ama yine olmadı arkadaşın corby de de aynı sorun var ama o daha büyük videoları çalıştırıo çünkü ekranı benimkiden biraz büyük üf kafayı yicem:off:

--------------- Ekleme ---------------

bari hiç olmazsa iyi bi dokunmatik bi video oynatan bi program verebilir misiniz lütfen başka çarem kalmadı

hamit-xxx

hamit-xxx

Üye
yha bnde de aynı sorn var bnm tel.de samsung gt-s3370 bndede telefon hafızası dolu diyo ve hafıza kartına ayarlanmıyor

serhat12110121

Üye
arkadaşlar bnm samsung gt-s3652w corby wfi telefonum var bu telefon içinde bi android teması yapabilirseniz hem ben hemde bnm gibi corby wifi kullananlar çok sevinecekler şimdiden teşekkürler :D

adnan55

adnan55

Üye
bazı mesajlarda harfler gozukmuyor arkadaslar nasıl duzeltıcez ?

Üst Alt