Tüm Samsung Dokunmatikçiler Gelin Kendi Firmwaremizi Yapalım

Sponsorlu Bağlantılar

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Benim ve birçok kullanıcının sorunları bunlar.Bende yardım etmek isterdim ama flash bilmiyorum malesef.Hazırcı olmak istemem ama telefonu kasmayan bi firmware çıkarın yeter.Menüler orjinal olması tercihimdir.Bide menü açılış efektleri eklerseniz o zaman bomba olur.Hani şu menüye girince azalarak gelen efekt bence çok hoş.
onları yapmasını yavas yavas öğrenıyorum ama bana efekt lazım .

M3L!H

M3L!H

Üye
Bende katılırım. Ama ne yapacağım ?

ahmetsuha525000

Üye
Arkadaşla ben 5603ün orjinal fwsini istiyoru yardım telefon çok kötü oldu:ağlarım:

irfandeveci

irfandeveci

Üye
ha dostum ben pm atamıyorum :D yeni üyeyim atmiyor nedense sen msn ver ebatlarini ver benbi flaş yaptıram bakarsin

SinNombre

SinNombre

Üye
benim bi sorunum var arkadaşlar oda şu monte için editlenmiş rc1 dosyasını multiloader açmıyor hata şu "can not load Rsrc1 binnary!"

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
benim bi sorunum var arkadaşlar oda şu monte için editlenmiş rc1 dosyasını multiloader açmıyor hata şu "can not load Rsrc1 binnary!"
yanlış bir şey vardır o rc1 de

--------------- Ekleme ---------------

ha dostum ben pm atamıyorum :D yeni üyeyim atmiyor nedense sen msn ver ebatlarini ver benbi flaş yaptıram bakarsin
profil ziyaretçi msajı at

Arkadaşla ben 5603ün orjinal fwsini istiyoru yardım telefon çok kötü oldu:ağlarım:
imzamdaki linkten bakabilirsin :oke:

Bende katılırım. Ama ne yapacağım ?
bana mxeil patch dosyalarını bulabilirmisin özel bir patch yapacağım :D

irfandeveci

irfandeveci

Üye
dostum onuda :D göndermiyom diyomya :D daha 1 2 günlük üyeyim 50 mesaj :D diyor en az

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
ya kardeşim ben bayramın son günü telefoncuya gittim (s5603 orj FW attırmak için) adam demezmi BOX larda yeni YAZILIM yok diye boşu boşunada gittik. Yani kısacası bize şu S5603 orj FW lazım senin İMZANDAKİ fwleri indirdim fakat bir tanesinde TR dil var oda xxıl1 de var oda zaten S5600 yani orj FW veya TR karakter destekleyen FW lazım telefoncuda anlamıyosa artık :d:

BabyGomez

Üye
Telefon konusunda pek bir şey bilmiyorum tek isteğim Wi-Fi siz samsung starımdan ücretsiz olarak twittera girmek başka bişi değil ! :(

davutcankrks5

Üye
bnde varım :D

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
berkay kardeşim ne zaman başlıcaksınız bu fw işine baksana gönüllü arkadaşımız çok, inşallah yaptığın işte başarılı olursun... zaten olmama gibi durum yok :d:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
berkay kardeşim ne zaman başlıcaksınız bu fw işine baksana gönüllü arkadaşımız çok, inşallah yaptığın işte başarılı olursun... zaten olmama gibi durum yok :d:
yavaş yavaş topladım ffs dosyasını editliyorum şimdi .mega patch ile uğraştım baya faydalı müzik çalar açıkken kasmıyo en azından.

LİNK BU anlatım içinde mevcut

Paranoya

Paranoya

Üye
yavaş yavaş topladım ffs dosyasını editliyorum şimdi .mega patch ile uğraştım baya faydalı müzik çalar açıkken kasmıyo en azından.

LİNK BU anlatım içinde mevcut

İlk ben çekiyorum :d:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
dikkat et test bir kere edildi olumlu alındı herhangi bir sorun çıkarsa benden değil :D

snooker06

snooker06

Üye
Samsung F 480i TouchWiz model telefonumun temasını değiştirmek istiyorum ancak anladığım kadarıyla tema değiştirilmiyormuş. Bir arkadaş bana fw bulmamı söyledi ancak ben fw bulamadım. Sizin kendi elinizde güzel bir fw varsa onu benim için modlayabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler, saygılar...

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
o modelin fw si elimde yok araştıracağım

snooker06

snooker06

Üye
Olan kimse yok mu ?

Üst Alt