Arkadaşlar benim GT-s3370 telefonum var videolarda desteklenmeyen çözünürlük uyarısı veriyo.total video converter la video boyutunu 176x144 yapınca izlenio ama daha üstü boyutlarda izlenmiyo bide arada kasıyo bide kendi tarayıcısında internette gezinirken bası sitelerde zoom yapmıyo telefon hafızsı doluyo halbuki telefon hafızası boş lütfen yardımagla2:
![]()

bak bunu iyi dusunmussun ben de katilirim modlamaya ve tahmini olarak gelicek kisiler sunlar cellatm,Paranoya,ben belki SAINT1le ege970 de gelir.
çzünürlüğü 320x240 yapsan
zaten öyle yapıyorum en fazla dediğim oluyoya o değilde biçim olarak ne seçiyosun mesela Total video c. mp4'ü seçip MPEG4 mp4'ü seçip sonrada setting'den (seçtiğin video karşısında) video option'a gir video codec yazan yeri MPEG4 yap sonrada video rezise'de 320x240 convert yapıp de izleyebilirsin ben öyle izliyorum ve hiçbir kasma olmıyor. görüntü kalitesi desen çok güzel dene istersen.

modlama zor birşey değil kendi yaptıgım 6-7 firmware oldu.. ve sistemde değişiklikler yaptım..
mesela şu flash player sorununu aşmayı denedim ve aştım ama bu seferde flash player videonun sadece 10-20 saniyesini indirdi sonra kendiliğinden ara belleğe almayı durdurdu ve internet bağlantısını kesti...
ve bunun dışında müzikde kasma fln onları aşmanız imkansız telefonun gücü ile ilgilidir..
ve insanların okulu var bu modlamaya zaman ayıramayabilirler.. bence baslamadan boşverin...
evet ama bilmiyolar paylaştığım patch içinde o varzaten telefonu öldürdüğü için yapmıyoruz bizde![]()