Tüm samsung dokunmatik teller için firmware arşivi başka yerde yok!!!(LİNKLER GÜNCELLENDİ)

hsynslk

Üye
arayıpta bulamayanlar tüm samsungların orjinal firmware'leri burada ve en güncelleride bura Model. Model Name. Link page.
Samsung S3030 Tobi
Samsung S3100 -
Samsung S3310 -
Samsung S3350 Chat 335
Samsung S3370 Acton
Samsung S3500 -
Samsung S3550 Shark 3
Samsung S3600 -
Samsung S3650 Corby
Samsung S3850 Corby 2
Samsung S5050 -
Samsung S5150 Diva Folder
Samsung S5200 -
Samsung S5230 Star
Samsung S5260 Star 2
Samsung S5350 Shark
Samsung S5510 -
Samsung S5550 Shark 2
Samsung S5560 Marvel
Samsung S5600 Preston
Samsung S5620 Monte
Samsung S5680 -
Samsung S6700 -
Samsung S7070 Diva
Samsung S7220 Ultra B
Samsung S7350 Ultra S
Samsung S7550 Blue Earth
Samsung S8000 Jet
Samsung S8300 Ultra Touch
Samsung S9110 Watch Phone

cntr555

Üye
iyide nasıl gircez siteye

isqq

Üye
son güncellememi bu

Ya arkadaşlar garantisi varsa görütün onlar bedava yapıyorlar güncelleme burda çektiğiniz işkenceye yazık, birde telefon bozulursa telefondan olacaksınız haberiniz yok. Garantiniz yoksa da 20 tl verip attırıyorsunuz, burdan atmaya çalışıyorsunuz telefonunuzu mahvediyorsunuz telefonunuz bozulsa ne yapacaksınız?. 20 tl vermemek için 400 tl zarara gireceksiniz haberiniz yok.

medyc

Üye
f480i tr+ flasher yokmu

cok tesekkürler kardesim ama s 5600 ın türkce si yokmu

erroyyy

Üye
Arkadaşlar birisi corby pro B5310 güncel firmware paylaşabilir mi

bence bunları denemeyin garanti bozulur beyler

Konuyu yanlıs yere mi açtım bılmıyorum ama lutfen sıkıntılı bı durumum var ve bu konu hakkında bi m de yok pek..
samsung jet s8000 aldım ve 1 gün sora telefon dondu ve kapandı şu uyar verdi: "Z3X TEAM"...telefonu hat ıcındeyken tekrar acıyorum bu uyarıyı verıyo donuyor.hatsızda ise ekran acılıyor orada duruyor.
Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme yapıcaktım. biliyorsunuz ki bunun ıcınde samsung pc studio bağlanmak gerekıyor. yukledım programı ama bu seferde o program "qualcomm cdma technologies msm " hata verdi yukle diyor yukleyemıyorum o uyarısı her neyse artık..
güncellemeye kadar her seyı yaptım boot file falan oprdakı her seyı yaptım bağlantıyı gormedıgı için download olmuyor.
GÜNCELLEME YAPTIM ÇUNKU ÇARESİ HEP BU DİYORLAR.GÜNCELLEMEK GEREKLIYMIŞ.EĞER SIKINTISI BAŞKAYDA LUTFEN YAZIN HANI YAPTIGIM TELEFONUMUN ACILMASI ICIN DOĞRU BİŞEY Mİ?
TŞK..
LÜTFEN YARDIM
TEŞEKKÜRLER

kardeş s8000 samsumg tlf android işletim sistemini nasil yükleyecem

öncelikle paylaşımlar için elinize sağlık. ben sizden bir yardım isteyecektim. aslında tel' den azçok anlarım ama yine de yanlış birşey yapmak istemiyorum. çünkü; tel' i garantiye göndermek istemiyorum. başka kullanabileceğim tel yok yedekte. neyse. duyduğuma göre; samsung servislerine giden tellerebazı servisler tel' i yaptıktan sonra 2d görünümlü menü efektlerini içeren fw atıyorlarmış. bnm sorularım şunlar:

1) ben böyle birşeyi tel' i servise göndermeden kendim yüklesem ve bir sebepten dolayı başarısız olursam, bu garantikapsamına girer mi? (garantisi hala devam ediyor.)

2) diyelim ki; garanti dışı kalmayacak ya da kalsa bile orj. fw atarak tekrar garantiye devam edebilecek; peki, Samsug Gt- S5233W nam- ı diğer Samsung Star Wifi için yukarıda bahsettiğim çalışan fw' nin dosyalarını nereden temin edebilirim?

3) yükleyeceğim bu fw' de Türkçe dil desteği (msjlarda yazılan karakterler de dahil) ve Wifi desteği olur mu? bunları nasıl yükleyebilirim?

cevapları kesin bile birileri verirse daha makbule geçer. yardım edecek ark' lara şimdiden tşkler. bu arada herkesin bayramı mübarek olsun.

----------Eklendi @ 21:33:51 ---------- Yazıldı @ 21:33:10 ----------

öncelikle paylaşımlar için elinize sağlık. ben sizden bir yardım isteyecektim. aslında tel' den azçok anlarım ama yine de yanlış birşey yapmak istemiyorum. çünkü; tel' i garantiye göndermek istemiyorum. başka kullanabileceğim tel yok yedekte. neyse. duyduğuma göre; samsung servislerine giden tellerebazı servisler tel' i yaptıktan sonra 2d görünümlü menü efektlerini içeren fw atıyorlarmış. bnm sorularım şunlar:

1) ben böyle birşeyi tel' i servise göndermeden kendim yüklesem ve bir sebepten dolayı başarısız olursam, bu garantikapsamına girer mi? (garantisi hala devam ediyor.)

2) diyelim ki; garanti dışı kalmayacak ya da kalsa bile orj. fw atarak tekrar garantiye devam edebilecek; peki, Samsug Gt- S5233W nam- ı diğer Samsung Star Wifi için yukarıda bahsettiğim çalışan fw' nin dosyalarını nereden temin edebilirim?

3) yükleyeceğim bu fw' de Türkçe dil desteği (msjlarda yazılan karakterler de dahil) ve Wifi desteği olur mu? bunları nasıl yükleyebilirim?

cevapları kesin bilen birileri verirse daha makbule geçer. yardım edecek ark' lara şimdiden tşkler. bu arada herkesin bayramı mübarek olsun.

cevapları kesin bilen birileri verirse daha makbule geçer. yardım edecek ark' lara şimdiden tşkler. bu arada herkesin bayramı mübarek olsun.

sözde her samsung için var hani nerde samsung gt s5260 star 2 firmware

m12n32

Üye
s3653wwjvjl1 Orjınal Türkçe Fırmware Lazım Lütfen...

navti

Üye
ya konu guzelde bide samsung star tv olsa iyi olur gt-s5233t turkce olursa iyi olur ama olmasada olur firmware bulamiyiorum sogudum telefondan