Tüm programlar menüsü ve google search hatası ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Tüm programlar menüsü ve google search hatası ??
Arkadaşlar pcme bir spyware girmişti ve bu spyware başlat>tüm programlar menüsünü kopyaladı herşeyden iki tane olmuştu ben de aynı olanları sildim sonra spyware temizlediğimde bütün tüm programlar silindi yeni yüklediklerim var ama önceden pc de olanlar yok :( yardımcı olun lütfen

Bir de google da arama yapınca karşıma arapça siteler çıkıyor ve google custome search yazıyo dan search yapıyorum ama böyle oluyo arama yaparkende örneğin a yazıyoruz alt tarafa a ile ilgili en çok arananlar gelmesi gerekirken kapatma işareti ve google yazısı çıkıyo :( bilgisi olan yazsın lütfen :hmmm:off:

• Beğen
Tepkiler: ahmetakin2020

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Açıkça belli ki virüsten kurtulamamışsınız. Bir yığın çözüm, tonla yararlı program da kurup tarama yapsanız nafile. Çakacaksınız formatı bitecek. Onun dışında kim ne derse desin yalan.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Burak haklı...O virüsü bulup silseniz bile , kendini çoğalttığı için onunla birlikte mevcut ayar ve yazılımlarınız da gidecektir...Onları tektek bulup yeniden yükle-onar yapacağınıza , en iyisi format atın...

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Açıkça belli ki virüsten kurtulamamışsınız. Bir yığın çözüm, tonla yararlı program da kurup tarama yapsanız nafile. Çakacaksınız formatı bitecek. Onun dışında kim ne derse desin yalan.

Burak haklı...O virüsü bulup silseniz bile , kendini çoğalttığı için onunla birlikte mevcut ayar ve yazılımlarınız da gidecektir...Onları tektek bulup yeniden yükle-onar yapacağınıza , en iyisi format atın...
teşekkürler çözüm için fakat formatsız çözümlere de açığım :hmmm

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
İnan zahmetine bile değmez...Çünkü format atıp yeni sistem kurman daha az vaktini alacaktır...Bazı yerleşik spy virüsleri var...Formatla dahi silinemiyor...Net almadan önce 80 GB lık HDD imde yaşamıştım...Harddisk çöpe gitmişti...Bence daha geç olmadan format at...Kimseye kolay kolay "format at" demem , herzaman alternatif çözümlerden yanayımdır ama senin durum farklı...Zahmetten kurtulayım derken , belgelerinden belkide sisteminden olabilirsin...

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
İnan zahmetine bile değmez...Çünkü format atıp yeni sistem kurman daha az vaktini alacaktır...Bazı yerleşik spy virüsleri var...Formatla dahi silinemiyor...Net almadan önce 80 GB lık HDD imde yaşamıştım...Harddisk çöpe gitmişti...Bence daha geç olmadan format at...Kimseye kolay kolay "format at" demem , herzaman alternatif çözümlerden yanayımdır ama senin durum farklı...Zahmetten kurtulayım derken , belgelerinden belkide sisteminden olabilirsin...
tmm teşekkür ediyorum el atmışken vistayı da 7 ye çevireyim olsun bitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt