Tüm Oyunların Apk+Sd Paylaşımı Upload Siteleriyle Uğraşmadan

Sponsorlu Bağlantılar

flower00

Üye
:tşk:

berker_ozcan

Üye
kardeşim 10 numarasınız yaw :)

the06

the06

Üye
Arkadaşlar ben hı level t701 kullanıyorum buna tegra mı yükleyeceğim*

tam1afyonlu

Üye
umarim nova 3 olur. cook mutlu olurum. yinede hersey icim tesekkürler eline koluna klavyene Gözüne saglik.. devamini bekleriz :)

akif_65

Üye
Dostlar bu oyunlar i9003 galaxy sl de kasar mı acaba ? Bide bunlarin uyumluluk sorunu var mi?

By_torque

By_torque

Üye
o kadar dolandım ve asphalt 7 heat 4.0.4 yanini ıcs lerde çalışmıyor :(

yeauw

yeauw

Üye
sonunda yükledm sağol dostum mükemml :))

41ultrAslan41

41ultrAslan41

Üye
:tşk:

chnylmz16

Üye
şifre hatalı diyor yada rar arızalı..uyarı veriyor

fubuko

Üye
anık kardeşim benim samsung galaxy mini var apk yükledim ama girince atıyor ?
Android sürümü : 2.3.6
Hafıza Kartına yükledim apk yi.

mcfirtina

Üye
kardeş s2 için nfs most wanted indireceğim ama grafik işlemcimi bilmiyorum hangi linki indirmeliyim adreno mu?

Rabel26

Üye
:alkis

tosun-1980

tosun-1980

Üye
asphalt 7 yi indiriyorum şimdiden teşekkürler

portakal1902

Üye
telefonum sansung galaxy s3 . ben burdan ındırdıgım MASS EFFECT INFILTRATOR v1.0.30 ve bır kac oyundan şu hatayı alıyorum. !!! çalışmayı durdurdu !!! apk sını kurup sd sını gereklı yere atıyorum ama her zaman aynı hata yı alıyorum. cogu oyunda . bunun bır cozumu varsa solermısınız arkadaslar .

darknesspoed

Üye
kardeşim eline emeğine sağlık da benim bi kaç sorum olcak asphalt 7 de sd dosyasını android dataya mı atcaz yoksa gameloft games e mi atcaz ve pack i nereye atcaz

- - - Eklendi - - -

kardeşim eline emeğine sağlık da benim bi kaç sorum olcak asphalt 7 de sd dosyasını android dataya mı atcaz yoksa gameloft games e mi atcaz ve pack i nereye atcaz

anık

Üye
    Konu Sahibi
telefonum sansung galaxy s3 . ben burdan ındırdıgım MASS EFFECT INFILTRATOR v1.0.30 ve bır kac oyundan şu hatayı alıyorum. !!! çalışmayı durdurdu !!! apk sını kurup sd sını gereklı yere atıyorum ama her zaman aynı hata yı alıyorum. cogu oyunda . bunun bır cozumu varsa solermısınız arkadaslar .

işlemciye uygun olan dosyaları indirmelisin Diğer dosyalar sorun çıkarabilir

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

android obb klasörne atmalısın

portakal1902

Üye
işlemcime uygun olup olmadığını nereden anlıcam pekı yanı oraya 1 tane apk 1 tane sd dosyası koymusssun mesela :S yanı o konuda da bılgılendırırsen sevınırım sımdıden tsk ederım kolay gelsın
- - - Eklendi - - -

android obb klasörne atmalısın[/QUOTE]

erdmynr

Üye
Sifre ıstıyor yukardakı hata verıyor apshalt 7

anık

Üye
    Konu Sahibi
işlemcime uygun olup olmadığını nereden anlıcam pekı yanı oraya 1 tane apk 1 tane sd dosyası koymusssun mesela :S yanı o konuda da bılgılendırırsen sevınırım sımdıden tsk ederım kolay gelsın
- - - Eklendi - - -

android obb klasörne atmalısın
[/QUOTE]

Yanılmıyorsam s3 ün işlemcisi tegra 2 olmalıydı
Yani tegra 2 SD dosyasını indirmelisin

- - - Eklendi - - -

Sifre ıstıyor yukardakı hata verıyor apshalt 7

Kopyala yapıştır yapmadan el ile yazın boşluk olmayacak www.androidkade.com aynen böyle el ile yaz

teksin

Üye
dostum eline saglık

Üst Alt