Tüm Oyunların Apk+Sd Paylaşımı Upload Siteleriyle Uğraşmadan

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
öncelikle bu paralı olan paylaşımları bize sunuppkolaylaştırtıgın tşkkr ederim sana ama ne yaptıysam gtavicectyi calştramadım indirdigim dosyayı obb nin icinede attım datanın icindeki klsörede attım olmadı acaba nerede hata yapıyorum ?
datanin icine degil Android/obb olmali

love1907

Üye
Gta 3 nasıl kuruluyor anlatabilir misiniz?

suat61

suat61

Üye
:tşk:

coop_14

Üye
ben yükleyemedim gitti

mert3232

Üye
harika bir paylaşım. sabit olması gerekiyor. sonsuz teşekkürler.

muscan06

Üye
çok teşekürler kardeşim hiç uğraşmadım sayende upload siteleriyle :)

love1907

Üye
Spiderman nasıl yükleniyor. Lisans hatası veriyor. Çözümü bilen varsa yazsın lütfen.

palaa

Üye
rar dan cıkarırken hata verıyo sonra kapanıyo

BoSS_JoKeR

BoSS_JoKeR

Üye
Teşekkürler adamım eline sağlık :oke:

Lancerr

Lancerr

Üye
teşekkürler :)

By_torque

By_torque

Üye
ellerine saglik dostum guncelleme bekliyorum takipcinim.bende galaxy w kullanicisiyim. asphalt 6 kurdum sadece turuncu turuncu kareler cikiyor ekrana oynanmayacak kadar koto deil ama.digerleride yolda .D gt racing falan bualabilirsen memnun olurum.istersen uzun zamandir rip biriktirdim verebilirim...

emreolol

Üye
t20 de calismiyorlar bide rom yapmistim bosuna

erkan_34

erkan_34

Üye
:tşk:

erhan_2122

erhan_2122

Üye
birader paylaşım için çok sağol..sana birşey soracağım..asphalt 7 yi indirdim dediğin şekilde de ***** ve asphalt dosyasını rardan çıkardım .. ***** ve sd dosyasını android/data/ vs. klasöründeki yere attım ancak çalışmıyor yaa...bu arada ben tablet bilgisayar kullanıyorum android 4.0.4 sürüm...acaba tablette çalışmıyor mu?? yardımın için teşekkür ederim

umut77

umut77

Üye
android 2.3.4
LG OPTİMUS BLACK.. Arkadaşlar gta 3 android/data içine attım pover.vr gpu kullanıyor telefonum ancak.
oyun nfs ve diğer oyunlar gibi açılmadı apk yı kurdukdan sonra tekrar wifi ile download etmemi istiyor ?
yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

anık

Üye
    Konu Sahibi
android 2.3.4
LG OPTİMUS BLACK.. Arkadaşlar gta 3 android/data içine attım pover.vr gpu kullanıyor telefonum ancak.
oyun nfs ve diğer oyunlar gibi açılmadı apk yı kurdukdan sonra tekrar wifi ile download etmemi istiyor ?
yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

dosyaların tümü hangi klasörde olduğu görülecek şekilde ekran görüntüsünü çekip buraya koyarsanız daha iyi yardımcı olabilirim

umut77

umut77

Üye
dosyaların tümü hangi klasörde olduğu görülecek şekilde ekran görüntüsünü çekip buraya koyarsanız daha iyi yardımcı olabilirim
Telefonu kapatıp açıyorum v20D android 2.3.4 ->250 MB önbellek ram'de tertemiz şekilde açılıyor..
com.rockstar.gta3'ü \Android\data içine atıyorum atmış olduğum dosya 605 MB olarak unzip tertemiz bir şekilde yerine oturuyor.
ve telefona girip konudaki apk'yı kuruyorum oyuna giriyorum EULA ekranı geliyor ondan sonra bana wifi ile tekrar indirmemi istiyor yani anlayacağın kardeşim hmm android/data içerisindeki dosyayı görüp oyuna direk girmiyor.

fingerjoe

Üye
Aynen bnde de bole oluyor cihaz HTC EVO adreno 220 gpu. Android data ya attim sd yi AMA time dosya indirmemi istiyor.

cekici58

Üye
selam kardesım ben bu androit olayında yenıyım de bu oyunları nasıl yukleyecegız

corus54

corus54

Üye
eline saglik güzel paylaşim

Üst Alt