anık kardeşim tanırsın benım galaxy w cm9 konusundan.neyse ben senın paylaştıgın gta 3 indirdim attım android data bölümüne apk kurdum açılınca wilessden indirme istiyor.halbukı datası yüklü.
bazı yerlerde şöyle okudum;
gta 3 açın,
eu ya accept deyın
wilessden indirme bölümündeyken next veya cancel demeyın orta tuşa basın ve çıkın.
daha sonra gene orta tuşa basılı tutarak açık olan gta 3 e girin.menü tuşuna basılı tutun oyun açılcaktır.diyor
aynısı yaptım ama oyun kapanıyor yanı çalıştıramadım gta 3 ü nasıl çalıştırılcagını bırde sen anlatırmısın ????
Arkadasim gta 3 ac ilk gelen yaziyi kabul et sonra
ekrani kapat sonra ac ilkinde ekran acilmiyor bi
daha kapat ac ondan sonra oyun yazinin arkasinda
basliyor sonra geri tusuna bas oyuna gir ben galaxy
w de boyle actim
wildnblood oyunun da bı sorun var apk telefona atıp kurup calıstırdım ama download kısmına gelmeden oyun kapatıo kendını ayrıca sd dede sorun var yarımsaat telefona atamadım dosyayı
MASS EFFECT INFILTRATOR v1.0.30 arkadaslar data dosyasını silip tekrar indiriyo sonrasinda %2 indiriyo daha indirmiyo bu oyunu nasıl yukliyecem yardim edermisiniz telefonum atrix
gta 3 sorununu çözdüm ancak bu sefer de bi türlü spider man oynayamadım.sd dosyasını datanın ıcıne atıyorum olmuyor obb ıcıne atıorum olmuyor gameloft'un ıcıne atıyorum olmuyor.dedım bari wilessden kendı çeksın oyunu gırıyor 2-3 sn duruyor hemen atıyor oyundan siyah ekran sorunu oluyor çözemedim yardım