kalimera06
Üye
Evet mali olanını indirmelisin.Yanlış düşünüyorsun ama jelly bean güncellemesini kendi telefonuma yaptım herhangi bir sorun çıkarmadı.Ama tabi kendin bilirsin.cevap için tşk ediyorum güncelleme terci etmiyorum bence 1 gb ram bellek bu güncellemeleri alırsam cok yogun kullanılacaktır ve cihazımı kasmaya başlayacaktır düşüncesindeyim o yüzden güncelleme yapmıyorum.. sorunu cözdüm ama galiba cpu türü ile ilgili bilgim olmadugu için yanliş sd indirmişim mali olanı indiriyorum şuan...
note2 de aspahlat ve gta3 gta vice obb attım ve telefondan kurdum fakat ekran siyah oluyor ama yinede bir şey deilmiyor oyun acılmıyor lütfen yardım et
Evet mali olanını indirmelisin.Yanlış düşünüyorsun ama jelly bean güncellemesini kendi telefonuma yaptım herhangi bir sorun çıkarmadı.Ama tabi kendin bilirsin.
kardeşim .com la başlayan dosya yok ki?
nasıl yok comla başlayan dosya olması lazım most wanted için bu geçerli ilk önce sdyi at sonra apkyi yükle böyle deneyebilirsiniz.Modern Combat 4 için ise gameloft dosyasını direk sdye atın apkyi yükleyin ve oyuna başlayın.Most Wanted,Modern Combat 4 çalıştı bende bi fıfa 12yi çalıştıramadım internet istiyo internet olmasına rağmen
böyle güzel paylaşımlar için zaman ve emek harcayan arkadaşlara teşekkür ederim. konunun uzmanlarını bulmuşken önemli bir kaç soru sormak istiyorum, cevaplarsanız memnun olurum. Telefonum note 2 ve nova yı yüklemeyi çok istiyorum ve şimdiye kadar en az 5-6 yerden indirmişimdir ama hiçbirinde oyunu çalıştıramadım. En son buradan tegra olanını indirdim,sd karta apk ve diğer dosyayı attım (sd karta attım çünkü telefonun kendi hafızasında yer yok) apk yı internet kapalıyken kurdum sonra oyunu açtım ve your device is not compatible with this game. please request a refund mesajını aldım, yüklemeyi nasıl yapacağım, note 2 için hangi dosya türünü indirmem lazım (power rv,tegra???) kısaca novayı telefonumda oynayabilmem için ne yapmam lazım?
belki yanlış düşünüyorum ama ben yinede düşünmüyorum jelly bean ı.. cünkü ıce cream sandwich benim işimi görüyo... kullandıgın için sormak istiyorum jelly bean in ıce cream sandwinch üzerindeki + ları - leri sence neler?
konu senın olunca direk daldım gta 3 denıcem şimdi inş. olur
sıf teşekkür etmek için üye oldum çok saol kardeşim
Kardeşim bu oyunu benim tel kaldırdıyasa modern combat 4ü falan hemen indireyim
- - - Eklendi - - -
cihaz ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?