Tüm Oyunların Apk+Sd Paylaşımı Upload Siteleriyle Uğraşmadan

rostdrop

Üye
asplt 6 sd sfresı ne rarın

anık

Üye
    Konu Sahibi

super olmus emegınıze saglık

- - - Eklendi - - -

nova 3 ü deneyen armı adreno

İlerde Deneyen Çıkar inşallah

- - - Eklendi - - -

asplt 6 sd sfresı ne rarın

www.androidkade.com

- - - Eklendi - - -

ellerine saglik cok iyi bi paylasim konunun ust konu olmasini istiyorum ilgilenenlere duyurulur

Konuda Eksik Çok belki ilerde Üst Konu olur hayırlısıyla

benim tel galaxy gio benim tel adreno mu yoksa digerimi ?

aliazmin

Üye
paylasim icon tessekurler fifa 12de ekler misin
?

öncelikle emegine saglik kardes :-). mc4 ü tablete indirmeye çalısiyodum 1.2 gb olarak gozukuyodu boyutu ama 1.6 gb indirdi hala devam ediyo birde benim piranha businnes tab 7 aeli tabletim var gta vc ve gta 3 kasiyor normalmi ?

tskurler ya bide ben gta 3 indirdim rar hata verdi acaba indirirken mi sorun oldu ?

llovell

Üye
modern combat yukledım ama oyuna gırıo resmı gelıo sona ekran kararıo oyundan atıo

anık

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler güzel paylaşım

Rar şifresimi yanlış ne anlamadım gitti rar açmıyor

WaLLs

Üye
teşekkürler.

anık

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

teşekkürler güzel paylaşım

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Rar şifresimi yanlış ne anlamadım gitti rar açmıyor

kardeş nasıl oluyor ya anlamadım gitti şifre www.androidkade.com böyle ben hiç sorunla karşılaşmadım İndirirken bir sorun olmasın

- - - Eklendi - - -

ya gta 3 sd dosyasini sd karta kopyalasim orda bise klmadi ama gta3 oyun apk sini kuruyom kurulduktan sonra oyuna girmiyo ekran karario sonrada geri cikiyo ? Anlamadim gitti yardimci olursaniz sevinirim..

1-Oyunu yükledikten sonra sorun olanlar gpunuza uygun oyun indirip kurduğunuza emin olun.
2-Rar çıkarırken hata alanlar rar şifresini elleriyle yazsınlar.
3-Most Wanted indirdim kurdum çalıştı gayet stabil şimdi fıfa 12yi indiriyorum teşekkürler. (tablette most wanted denenmiştir - mali gpu)