Tüm Oyunların Apk+Sd Paylaşımı Upload Siteleriyle Uğraşmadan

Sponsorlu Bağlantılar

kolomaznik

Üye
kardeş güzel konu olmuş eline sağlık ama fifa12 nin sd sinin rar şifresi ne acaba? ben araştırdım ama bulamadım

doquqan5

doquqan5

Üye
Casper Nirvana Tab'de;
Wild Blood hafif kasma var.
Cypress'midir nedir hata veriyor. (Root'suz tablet, belki Lucky Patcher'la geçerr.)
Diğer bütün oyunlar yağ gibi.
Teşekkürler...

BuCaG

Üye
Arkadaşlar!!! Allah rızası için biri çıkıp söylesin..! SD kartım yok Telefonum Galaxy S4 Ve doğal olarak kendi hafızası var.. Örneğin Nova 3 oyunu 2 gb'a yakın..Yükleyemezmiyim? Bir SD karttır gidiyor..Biri açıklarsa sevinirim..Teşekkür Ederim...!

Samet.25

Arkadaşlar!!! Allah rızası için biri çıkıp söylesin..! SD kartım yok Telefonum Galaxy S4 Ve doğal olarak kendi hafızası var.. Örneğin Nova 3 oyunu 2 gb'a yakın..Yükleyemezmiyim? Bir SD karttır gidiyor..Biri açıklarsa sevinirim..Teşekkür Ederim...!
yüklersin tabi neden yüklemesin zaten oyunlar önce telefonun kendi hafızasına yüklenir daha sonra kullanıcı sdcard a tasırsa tasır netten indirip yüklüyecek isen telefonu pc ye bagla bilgisayarımdan telefon dosyalarına gir data dosyasını sdcard/obb nin içine at apk sini de telefondan yükle bu kadar

BuCaG

Üye
Tşk Ederim.. Peki şunuda sormadan edemiyeceğim;Sadece apk'yi indirip telden kurup download edip yüklesem..Oyun sorunsuz yüklenir ve çalışır mı?

- - - Eklendi - - -

Tşk Ederim.. Peki şunuda sormadan edemiyeceğim;Sadece apk'yi indirip telden kurup download edip yüklesem..Oyun sorunsuz yüklenir ve çalışır mı?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

badb0y06

Üye
wild blood açmıyor yaw delirecem en sonunda, bilgisi olan yokmu business tab 7 de açmıyor, açmıyorsa boşa uğraşmayım

loading ekranından sonra atıyor

ugurimo

Üye
mast effecti indirdim ama kuramadım bi yardımcı olurmusunuz

Selsdulul

Üye
şu batman oyununun sürümü kac bide apk linki kırık lütfe...

orhanerbay33

Üye
tesekkurler super paylasim olmus gercekten

blademert

Üye
tesekkurler,emegine saglik

dogukan-

dogukan-

Üye
:tşk:

extazyboy

extazyboy

Üye
:tşk:

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
kardesım asphalt 7 yı ındırdım sd dosyasını androıd data ya attım apk dosyasını da kurdum fakat oyuna gırıyor checkıng lıcense dıyor ve oyun kapanıyor ne yapmalıyım yardım edersenız sevınırım galaxy w kullanıyorum ve telefonum rootlu

extazyboy

extazyboy

Üye
kardeşim bende de aynı sorun oldu sadece bunda değil bikaç oyunda oluyor checking license diyor nasıl olcak o

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
bı cozumu olmalı ya bılen bı arkadas yardımcı olabılırmı?

• Beğen
Tepkiler: muratersin
sabil

sabil

Üye
İyi günler kardeş ben oyunlari yükledim açilmiyo benim tel LG optimus G nasil yapacağim yol gösterirmisin

Acoun16

Acoun16

Üye
Need for Speed Most Wanted v1.0.28 apk lınkı kırık suan data ındırıyorum ınsallah ındırene kadar yaparsın

NightRose

NightRose

Üye
ya bu wild bloodun rar şifresi nedir

arda9803

Üye
fifa 12 açtığımda update check hatası veriyor çözümü bilen yardımcı olabilirmi ?

Üst Alt