Tüm oyunlar kendini simge durumuna getiriyor yaridm!!

Sponsorlu Bağlantılar

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
Tüm oyunlar kendini simge durumuna getiriyor yaridm!!
Arkadaşlar bu gün bilgisayarima 1-2 tane proğram kurdum sonrasinda her zaman sorunsuz oynadiğim oyunlar kendini simge durumunda küçültmeaşladi nedeni nedir
sistem özellikleri
i7 işlemci
8 gb 1600mhz ddr3 ram
gt 650m sli ekran karti
yardimlariniz için teşekkürler

Uhops

Uhops

Üye
Ekran bulanklığıyla ilgisi olabilirmi ?

• Beğen
Tepkiler: ArifYılmaz42

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
yok o sorunu hallettim stısı olmuyorda bu seferde yüklediğim proğramlardanmı kaynaklanıyorki diyorum ?

Uhops

Uhops

Üye
Ne yükledin ki ?

- - - Eklendi - - -

ne yükledin ki ?

• Beğen

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
avg virüs proğramını yükledim sonra adva system care 5 diye bi proğram yükledim sonra böle oldu dün hiç böyle bi sorun olamamıştı acaba bi virüs veya sistemden kan bi sıkıntımı var acaba ?

- - - Eklendi - - -

bildirim geiyomuş gibi oluyo chrome gezerken sistem başka bişeyi seçer igib oluyo chrome seçili iken bir anda seçili değilmiş gibi oluyor sorunu bir türlü çözemedim yüklediğim proğramlarıda kaldırdım gene değişen bişey olmadı

- - - Eklendi - - -

birde bundan yaklaşık 1 hafta önce medal of joner warfinger ı ultrada sorunsuz olarak bitirdim şimdi neden böyle yapıyor anlamadım

Uhops

Uhops

Üye
Chrome simgesine tıkla(masaüstündeki kısayoldaki) alttaki resimdeki yazıları buraya yaz bi.
Programı resmi siteden indirmemişsin reklam amaçlı program girmiş pc'ye. yüklerken dikkat etseydin onay kutu vb. bişey vardı. :(

- - - Eklendi - - -

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
aynı yerdede bende başlat çubuğundakini kullanıyorum başlangıçta boş sayfa aç dememe rağmen chromada bu sayfa geliyo sistemi sıkıntıya sokan proğram bumudur ki

- - - Eklendi - - -

nasıl yok edebilirm onu yardım et lütfen sorun kesin ondan kaynaklanıyoo :vur

Uhops

Uhops

Üye
Chrome-ayarlar-uzantılar. buradan sil/chrome-ayarlar-arama motorları yönet. buradanda sil. :oke:

- - - Eklendi - - -

Bide başlangıçtan çıkart chrome'yi masaüstünden bidaha sabitle ve "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" bundan sonra yazılanları sil. silemezsen ana dizinden bi daha kısayol oluştur ve eski kısayolu sil .

- - - Eklendi - - -

Ama en kolayı yeni chrome kısayolu oluştuurmak heralde :oke:

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
sırf chromada yok ama buu tamamen nasıl silebilirim bunu diğer oyunlardada bu atma problemi yapıyor heralde

Uhops

Uhops

Üye
Önce bi chromeyı temizle sonra program ekle kaldıran sil ve regeditten arattırıp ne var ne yok temizle

- - - Eklendi - - -

sırf chromada yok ama buu tamamen nasıl silebilirim bunu diğer oyunlardada bu atma problemi yapıyor heralde
Oyunda atma mı yapıyor alta almamı ?

• Beğen

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
alta alma yapıyoduda baktımolası yok pcyi fabrika ayarlarına çektim verilerimide fabrika ayralarına getirmeden yeni bi sürücü açtım ona attım şimdi ilk günkü gibi ve 5 gündür indirdiğim 120 gb oyun film ve diğer verilerde sağlam konu kilitlenebilir

- - - Eklendi - - -

baya baktım herkes format diyo forumlarda bendede cd okuyucu olmayınca çektim fabrika ayarını gül gibi oldu sanada zahmet verdik o kadar bide bişey soracam şimdi ben tek 844 gblık sürücüyü 2 parçaya ayırdımyaa biri 525 biri 358 olmak üzere pcyi yavaşlatırmı herhangi bir performans düşüşü olurmu ?

Uhops

Uhops

Üye
Sistemin yüklü olduğu yer ne kadar küçük olursa o kadar iyi. Misal sistem bi dosyayı bulmak istediği zaman 1metre kare mekanda hemen bulur. Fakat 10metre kare mekanda biraz daha uzun olur.

5 günde 120gb oyun :hmmm
internet fiber heralde. Ben 100 gb oyunu 1 ayda indirebiliyorum :utan

- - - Eklendi - - -

Bide düzgün çalışırken netten bak USB bellek ile format atmayı öğren 4gb flaş bul oyuna bi win8 yükle. Lazım falan olur bulamazsın falan uğraştırır.

• Beğen

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
usbye nasıl yükleyebilirim ? bide benimki single win8 proya nasıl yükseltirim ? yani diski 2 parçaya bölmenin performasn için bi sorunu yok değilmi ? açılış kapanıuşta veri kpyalamada falan ?

- - - Eklendi - - -

torrent sayesinde yaa net 8mbit ama torrentle 1mb/s ye kadar çıkıyo

Uhops

Uhops

Üye
usbye nasıl yükleyebilirim ? bide benimki single win8 proya nasıl yükseltirim ? yani diski 2 parçaya bölmenin performasn için bi sorunu yok değilmi ? açılış kapanıuşta veri kpyalamada falan ?

- - - Eklendi - - -

torrent sayesinde yaa net 8mbit ama torrentle 1mb/s ye kadar çıkıyo

Netten indir Win8 pro 64bit türkçe.
USB ile nasıl format atıldığını bende çözemedim. Googleden araştır birazcık çözersin sen :oke:

benim nette 8mbps ama AKK var :züü: 300kb/s geçmiyor torrent. 3 gündür cod black ops indirmeye çalışıyorum %79

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
bizde yok heralde akk ama iyi hızı var deniyecem win8i saol

Üst Alt