Tüm Operatör Kullanıcıları İçin !!Önemlidir!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Tüm Operatör Kullanıcıları İçin !!Önemlidir!!
Arkadaşlar, aşağıdaki yazı AVEA, TURKCELL ve VODAFON 'yi karalama kampanyası değildir. Her ne kadar ilk okudunduğunda şüphe ile yaklaşılsa bile, olayı deneyince gördüm.

AVEA, TURKCELL VE VODAFON KULLANANLAR

Telefonunuzdan hemen ##002# yi tuşlayın (Arayın, ekranınıza aktarma iptal diye bir yazı gelecek) böylece yönlendirmeyi kaldırın. Yoksa size ulaşamayan herkesten bir kontör düşecek... Ve bunu AVEA, TURKCELL ve VODAFONE kullanan herkese gönderin. Göndermezseniz siz aradığınızda sizden de kontör düşecek.
Eğer aradığınız kişinin telefonu da telesekreter ayarli ise, dinlediğiniz 1 sn'lik 'aradığınız kişiye ulaşılamıyor' mesajı için bir normal arama karşılığı ücretlendiriliyorsunuz !!!
İşin garip olan kismi bu değil aslında. Normal AVEA, TURKCELL ve VODAFON hatlarında default (fabrika çıkışı) olarak ayarli bir telesekreter yokken, herkeste bu telesekreter otomatik olarak ayarlı geliyor!!!
Yani sizin hiçbir şeyden haberiniz yokken, çaktırmdan sizden intikamını alıyor. Arkadaşınızı aradığınız ve ulaşamadınız mı? Hemen 1.5kontor . İki dakika sonra yine mi ulaşamadiniz bir 1,5 kontör daha...
Ne uyanıkça degil mi? İşin daha da kötüsü kimsenin böyle bir uygulamadan haberi yok, herkes diğer operatörlerde olduğu gibi aranılan telesekreterin bedava olmasını bekliyor. Ne de olsa paralı olan bir uygulama otomatik olarak ayarli gelmez yanılıyor muyum? Bu olayı iptal ettirmek ise daha da bir trajik komik; AVEA,TURKCELL ve VODAFON'yi arıyorsunuz, durumu anlatıyor ve 'uyanık' oluğunuzu gösteriyorsunuz, onlar da size AVEA, TURKCELL ve VODAFON hatlı telefonunuzdan ##002#'yi aramanız durumunda tele sekreterin kaldırılabileceğini anlatıyorlar.
 
helal kardeşim sana izmirli olduğun belli oluyor
 

leiche

Emekli Yönetici
kontör gitmesi ii değil tabi çünkü hiç kullanmadan gitmiş oluyor
faka diğer türlü cepteliniz kapalıyken sizi arayanları msj ile bildiriyor
sanırım o özelliği kapatınca kimin aradıgı msj olarak gelmiyor
 
    Konu Sahibi

gelmesın bence knt gıtmesınden daha ıyıdır
 
uyarı için saol ben bazı arkadaşlarımı aradığımda sinyal sesinden sonra mesaj bırakın muhabbeti çıkıyo ama ikimizdende kontör gitmiyo
 

CoYoTe®

Üye
Çok SaoL Kardeşim Hemen Yaptım Dediğini
 
yaa sınyal sesınden sonra msj bırakın dıyo kapatıorum knt fılan gıtmıyo(sınyalı beklemeden)
 
kontör gitmiyor bendede sinyalden önce kapatınca .
 
aynen hemen iptal ettireceğim saol verdiğin bilgi için
 

Altun.

Üye
sinyalden önce basın bişi olmuyr o zaman. en azından bende öyle yani
 

gknky

Üye
böyle bişey olduğunu zannetmiorm..bgne kadar kaç kere bu olay başıma geldi hiçbişi olmadı 3 hattıda kullandım
 

lliseli

Üye
kendilerini uyanık sanıyolar ama biz maxicep ailesi olarak daha uyanığız
 
ii de arkadaşlar zaten sinyal sesinden sonra sesli mesaj bırakabilirsiniz diyor,siz de sinyale kalmadan hemen kapatıverırsınız..bence cok güzel bi uygulama ama eli agırlar için kontor gidebilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...