mdnhkn
Üye
-
Konu Sahibi
-
merhaba cihazınızın ekran kristal hibriti arızalı değişmesi gerekir.buda zahmetli bir iş olduğu için fazla para istenir.sizin yapabileceğiniz tekşey cihazı komple sökün ve sol alt tarafını elektrikli ısıtıcı yardımı ile 5 dakika kadar ısıtın bu işlem fön makinası ilede olabilir ateş gibi olana kadar ısıtın korkmayın hiç bir yerine bişey olmucak.iyi ısıtırsanız mutlaka 1 sene daha size kölelik yapacaktır.
unutulmaması gereken bir gerçek burada sadece evinde tamir edebilecek kişilere basit çözümler üretiyorum tabiki serviste bu parça değişimi olacaktır.fakat evde bunu değişme şansınız olmadığı için basit ama çözüme yakın yolları deniyoruz. ısıtma işlemi ni yaptıktan sonra anakartın üzerine kolonya döküp (sıcakken) tekrar ısıtın 3 kez aynı işlemi tekrarlayın.cihaz çalışacaktır.
pc ye tak biçimlendir.Hafıza Kartımda Şifre Var.
hafıza kartı kilitlendi yazıyor.
şifre istiyor.
şifreyi bilmiyorum.
* System klasörü içerisinde mmcstore isimli dosya yı bulmamı istersen o da yok.Hard Format atıldı telefona.
Umarım Çözümü Vardır. Şimdiden Teşekkürler...
ulrd211 yazan siyah çip ısıtılacak.bortla ne işin var tuşu felan niye ısıtıyosun ki anlamadım.Valla kardeşim denedim ama fayda etmedi laned olası telefona. Sol alt tarafında tuş bordunun olduğu biryer var orası mı ısıtılcak yoksa ? Ekran Filminin Çıktığı bölgeyi ısıttım çünkü.
--------------- Ekleme ---------------
Fayda etmiyor kardeşim iki kere denedimyine de saolasın.
cihazın flaş yazılımı hata veriyor demek.yazılım attırcaksınız.yada nokıanın sitesinden usb kablonuzla güncelleme yapın sorun düzelir.kesin çözüm bu.bende nokia e63 var kardeşim,telefonu ilk aldıqım zamandan beri bir sorun mevcut: DONMA!
işim gereği telefonumı çok kullanıyorum , arama yaptığım zaman karşı taraf numaramı meşgule atarsa ekrandaki 'numara meşgül' yazısı 6-7 sn kadar süreyle gitmiyor.o gittikten sonra da telefon 5 sn sonra kendine geliyor . bunun sorunuu nedir acaba? bana nasıl bir yardım önereblirsiniz? bu arada update işlemini gerçekleştirdim.fabrika ayarlarına geri döndüm kodla reset attım ama bu sıkıntı bir türlü geçmedi yardımcı olursan sevinirim.
yazılım at nokıa com dan düzelir.nekanik bir arızayoksa kesin çözüm bu.var ise teknik servislik.Usta 6630 bluetooth çalışmıyor
GENPANIN SİTESİNDEN YAZILIM AT DÜZELİR.samsung code leri elimde mevcut değil.yoksa bir code ile hallolurdu.ama o code numarasını internetden felan bulamazsınız araştırmanıza gerek yok.kesin çözüm yazılım.nokialarla ilgileniyorsun ama samsung l700 telefona bir kod girdim sim kilitli telefon kilitli yazıp telefon açılıp öyle bekliyor ben buna nasıl flash atarım
ulrd211 yazan siyah çip ısıtılacak.bortla ne işin var tuşu felan niye ısıtıyosun ki anlamadım. .
ulrd211 yazan siyah çip ısıtılacak.bortla ne işin var tuşu felan niye ısıtıyosun ki anlamadım.Bitten daha küçük yazılar nasıl görcez bakam söktüm şimdi
en iyisi anakartın yani bordun üzerinde çıkabilecek nekadar plastik parça varsa söy.erimesin diye.
sonra anakartı ekran takılan yer üste gelecek şekilde tut.o şekildeyken gözünle ortadan böl.ve aşağıda kalan tüm siyah çipleri aralıklarla ısıt.küçük dirençleri kondansetörleri entegreleri ne varsa ısıt .bişey olmaz korkmadan ısıt sonra topla.eğer bulamadıysan o dediğim parçayı.
ama anakart üzerindeki en büyük olan siyah parça o dediğim parçadır.öylede bulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?