Tüm nokia kullanicilarinin memnuniyeti için anket

Sponsorlu Bağlantılar

NOKIADAN NE KADAR MEMNUNSUNUZ

• Kullanılan toplam oy
    73
  • Anket kapatılmış .
HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
konu için teşekkürler nokia firması çok güzel telefonlar çıkarmasına rağmen uygulama konusunda çok yavaş ilerliyorlar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
konu için teşekkürler nokia firması çok güzel telefonlar çıkarmasına rağmen uygulama konusunda çok yavaş ilerliyorlar

İşletim sistemi Microsoft'un. Nokia zaten kendi uygulama ve yazılım paketlerini hazırlayıp sunuyor.
Ayrıca 2 günlük lumia kullanıcısıyım. Telefon gayet güzel ve çokta memnunum.

IVI-Elia

Üye

İşletim sistemi Microsoft'un. Nokia zaten kendi uygulama ve yazılım paketlerini hazırlayıp sunuyor.
Ayrıca 2 günlük lumia kullanıcısıyım. Telefon gayet güzel ve çokta memnunum.

Aynen Microsoft un uyg. kırk yılda bir güncelleme gelirken Nokia uyg. haftada bir güncelleniyor.Ayrıca oyun firmalarını teşvik etmesi gereken Microsoft

MaxipmaN

Üye
kullanıyorum hiç memnun değilim

fk555897

fk555897

Üye
Kullanmıyorum ama hiç umutlu değilim. WP8'e değilde Android'e geçseydi çok daha iyi olabilirdi.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Kullanmıyorum ama hiç umutlu değilim. WP8'e değilde Android'e geçseydi çok daha iyi olabilirdi.

Katılıyorum androide geçseydi daha başarılı olabilirdi veya samsungun wp çıkarması gibi nokiada 1 adet android çıkarabilirdi veya android kullanıp arka planda wp yi geliştirebilirdi ve bu arada kullanıyorum HİÇ memnun değilim bu güne kadar en memnun kaldığım telefon 5130 dur kaç kez düştü sıcak çay döküldü yinede gel beni kullan diyor telefon

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar ankete kullanmayı düşünmüyorum gibi bir seçenek eklesek ne güzel olurdu.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Kullanıyorum, mutluyum, WP konusunda umutluyum sonsuza kadarda kullanmak isterim, batarsada elimde kalanı kullanırım, sonuna kadar nokia seninleyim. *Cevabım, Kullanıyorum memnunum.* mobil olduğum için oy veremiyorum pc den oy veremezsem eklenirsınız sonuçlara :)

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
kullanmiyorum kullanmayida dusunmuyorum nokia n9 meego cikardiginda hic dusunmeden alacaktim fakat nokia meego isletim sistemini birakip windowsa gecince nokiadan iyice sogudum

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
    Konu Sahibi
mobilden yazan arkadaşların seçenekleri tek tek eklenecektir eklenmeyen diğer seçeneklerin nedenide anket sonucunda açıklanacaktır. herkese katılımından dolayı teşekkürler

phasan

phasan

Üye
Mobilde katılma olsa ıyı olur du

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
symbian ise berbat bir işletim sistemi(kendi adıma) wp8 dersen o idare eder

phasan

phasan

Üye
Sybian bır zamanların en ıyı telefonuydu

acoustic

acoustic

Üye
Ankete katıldım ve Nokia kullanmadığım için oyumu kullanmadığım için yorumsuzum.

rodrower

rodrower

Üye
androidler cıkana kadar memnunduk ancak nokia suan androide karsı koyacak mevkide degil. Kullanıcı artık çeşitlilik istiyor nokia bunda cok geride

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
androidler cıkana kadar memnunduk ancak nokia suan androide karsı koyacak mevkide degil. Kullanıcı artık çeşitlilik istiyor nokia bunda cok geride
çeşitlilik adına zaten seçenekleri mevcut. Asha ve lumia serileri var. Lumialar gayet güzeldir.

das_Charisma

Üye
gecmişten beri nokia kullanıyorum şuanda lumia 820 kullanıcısıyım nokia 5110,3210,3310,8210,6600,7610,n70,n72,n73,n95 8gb,n97,kisa bir süre 1100 ve onun ardindan lumia 820ye geçtim fakat N97 kullanilmasi gereken bi cihaz :D sunfugu konfor muthis hala hicbir telefon N97 kadar konforlu degil ama bi telefon menuye bile yavas mi girer arkadas bi gun hizli bi gun yavas insan gibi anasini satayim surekli hadi oglum ac hadi oglum bak sen hepsinden iyisin oglum diyip teselli etmelisiniz ki hizli calissin :D ve N97 im hala sapasaglam ciziksiz duruyo arada kullaniyorum :) nokia dan da memnunum malzeme kalitesi kamera ve saglamlik bakimindan bence hala 1 numara

MaxipmaN

Üye
beklemediğim sonuç çıktı

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Nokia sağlamlığıyla,tasarımıyla,fiyatıyla şimdiye kadar hep bir numaraydı.Ama şuanki üstdüzey telefonların arasında nasıl bilemem Lumia kullanmadığım için.

serihan

serihan

Üye
Kullanıyorum artık android istiyorum.

Üst Alt