Tüm Mobil Cihazlarda Kendi Uygulaması İle Film İzleme(Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Mobil Cihazlarda Kendi Uygulaması İle Film İzleme(Resimli Anlatım)
Örneğin nokilarada real player ile bazı film dosyalarını izleyemiyorduk(örn:divx, flv)
Smartmovie gibi programlarda izlerkende çok takılma oluyordu,
Bunun için çok basit bir çözüm var
---- FORMAT FACTORY ----
Programı indirmek için-->
Şimdi gelelim nasıl yapacağız:
Programın kurulumunu next next diyerek yapacağız dikkat etmemiz gerekn tek nokta son penceredki install quick stores işaretli olarak geliyor o işareti kaldırın run format factory işaretli kalsın ki program pencereyi kapatınca açılsın

Burada dönüştürecek olduğumuz dosyayı programın üstüne sürüklüyoruz ve karşımıza dönüştürmek istediğimiz formatı seçmemizi isteyen ufak ekran çıkıyor. Dönüşecek formatı seçip "Tamam" seçeneğine tıklıyoruz ve devam ediyoruz.

tümünü mobil aygıt seçin ve ayara basın sağ tarafta cihazınızın modelini seçin diğer ayarlara dokunmayın, altyazı eklemek isteyenler sağ taraftaki menüden aşağıda ek altyazı seçeneğinden gerekli işlemleri yapsın
sonra tamam a tıklıyoruz ve ana menü geliyor başlaya tıklayıp tamamlanmasını bekliyoruz.
işlem bittiğinde sol alt köşedeki yere basarsanız(resimde d:\pc_yedek\belgelerim\ffoutput) direk çıktı klasörüne gidersiniz.
not:resimler alıntıdır geri kalan yerler benim anlatımım

Sorusu olan yazsın burdan cevaplamaya gayret gösteririm.:box
EMEĞE SAYGI :oke: Bir teşekkür yeterli arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: emrekekil, lebron_jamess, fatih54102 ve 18 diğerleri

ArslanArif

ArslanArif

Üye
eyvallah saol

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil :)

--------------- Ekleme ---------------

o kadar kişi bakmış 1 i de dememişki yahu adam uğraşmış bi teşekkür ediyim diye insanın şevki kırılıyo valla

punqermojo

Üye
teşekkürler

Paranoya

Paranoya

Üye
Teşekkürler .

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil arkadaşlar :)

americanboy

americanboy

Üye
:oke:

remzi33

remzi33

Üye
eyvallah gardaş saolasın...

*-king-*

*-king-*

Üye
eyw kardeşm

kemal21

kemal21

Üye
sağol acaba bu proğram hızlı mı dır yoksa yavaş yavaş mı çeviriyordur

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
sağol acaba bu proğram hızlı mı dır yoksa yavaş yavaş mı çeviriyordur
bilgisayarının işlemcisine bağlı tamamen onun dışında programlar en fazla 1-2 dk fark eder çevirme süresinde :)

OğuzcanAbi

Üye
süper teşekkürler

bloodmoney8x1

bloodmoney8x1

Üye
hizli ceviriyor

pınar_24

Üye
ya arkadaslar ıkı uc gun once nokıa e63 aldım facebook vs. Yerlerden vıdeo ızleyemıyorrum .. Bana yardımcı olurmusunuz hangı programı yuklemem gerektıgıyle ılgılı sky fire aradım ama onuda bulamadım acıl lazım ılgılenırsenız sevınırım ..

ya arkadaslar ıkı uc gun once nokıa e63 aldım facebook vs. Yerlerden vıdeo ızleyemıyorrum .. Bana yardımcı olurmusunuz hangı programı yuklemem gerektıgıyle ılgılı sky fire aradım ama onuda bulamadım acıl lazım ılgılenırsenız sevınırım ..

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi

http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-browser-web-tarayicilar/ bu bölümdeki tarayıcıları deneyebilirsiniz(bolt u öneririm :oke:)

pınar_24

Üye
arkadasım eyw.. Program calısıyo ama flash player yukleyın dıo sımdıde sunada bı el atarsannnn sana cokkk ama cok mınnettar olurum :)

SavinMe

SavinMe

Üye
cok kullanıslı bi program üstelik ücretsiz :oke:

chavendish

Üye
Alt yazı işini tam anlayamadım benim orjinal film ile alt yazı ayrı alt yazının formatı .srt alt yazıyı video ile nasıl birleştirecem yardım eder misin ?

63urfalı

63urfalı

Üye
tşk ama zaten ben bunu biliyorum ve kulanıyorum

Üst Alt