silivriserdar
Üye
Tüm iphone uygulamalarında kaldığın yerden devam et
Arkadaşlar şimdi telefonda mesela safari açtınız sonra apple store açtınız sonra resimleri açtınız sonra rehber videolar derken aradan zaman geçti ve tekrar safari'ye döndüğünüz zaman safari tekrar başlıyor yani kaldığınız yerden devam etmiyor.İşte onun çözümünü buldum.Sadece safari değil diger uygulamalarada bunu yapabilirsiniz.ilk önce telefon jealbreak li olması gerek sonra İfile aç var/stash/applications/mobil safari/"info.plist" tıkla/ metin editörü tıkla /düzenle tıkla / true yaz arama yerine sonra true sil yerine false yaz o kadar.Hangi uygulamaya bunu yaparsanız yapın hep kaldığınız yerden devam edeceksiniz.Ben bir çok uygulamaya bunu yaptım mesela whatsapp apple store gibi hepsinde kaldığım yerden devam edebiliyorum.Uygulama dediğim yerde yok ise var/mobile/applications/ burada arayın ve bulduktan sonra içine girin info.plist bulun yukarıda anlattığım işlemi yapın.Sorun olursa buradan yardımcı olmaya çalışacağım ama dediğim gibi dediklerimi harfiyen uygulayın yanlış birşey yapmayın.Sonra o uygulamayı silip tekrar yüklemek zorunda kalabilir veya restore etmek zorunda kalabilirsiniz.